Umiesz włamywać się do cudzych snów?
A co do tych eksperymentów, to zwróci Ci się to z odsetkami.

czarnyMag pisze:
Ale na razie ja "eksperymentuję" z nieświadomym niczego obiektem z forum i prawdopodobnie go nie oświecę (liczę na to że jak się mi uda to mnie zwyzywa że zakłócam mu nocny odpoczynek a jak się nie przebiję przez jego system obronny to pozostanie w błogiej nieświadomości a ja przerzucę się na inny "obiekt"![]()
Tu są nieograniczone możliwości "samodoskonalenia"

OneNight pisze:Umiesz włamywać się do cudzych snów?
A co do tych eksperymentów, to zwróci Ci się to z odsetkami.
Natasza pisze:czarnyMag pisze:
Ale na razie ja "eksperymentuję" z nieświadomym niczego obiektem z forum i prawdopodobnie go nie oświecę (liczę na to że jak się mi uda to mnie zwyzywa że zakłócam mu nocny odpoczynek a jak się nie przebiję przez jego system obronny to pozostanie w błogiej nieświadomości a ja przerzucę się na inny "obiekt"![]()
Tu są nieograniczone możliwości "samodoskonalenia"
ponownie ci mówię co się tak czaisz magiku
szukasz łatwego celu? tu na forum????
wybieraj mnie - wyrażam zgodę, nie musisz szukać niewinnych celów
zapraszam

danut pisze:OneNight - z tymi "eksperymentami"to jest tak jak już ci pisałam. Dobrze ostrzegasz, ze może się to czarnemuMagowi w rezultacie bardzo nie opłacić. Opisywałam o swojej przygodzie na forum z innym takim ryzykantem. Po odbiciu tego jego "psi bala
" rozerwała się ta kula i wyszły z niej same czarne węże, mnóstwo ich i oplotły jego i wszystkich którzy mu towarzyszyli. Inna forumowa ryzykantka uciekała z mojego domu, nie chciałbyś poczuć jej strachu, a to wszystko co dzieje się w symbolach sennych wpływa na naszą rzeczywistość na jawie i efekty tego są czasem dla nich opłakane. skupcie się nad tematem- jak działa nasza rzeczywistość

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości