UggaE pisze:no wlasnie nie do konca bo jak wnioskuje s poprzednich odpowiedzi hipnagogi wystepuja w trakcie pol snu czy cos takiego natomiast widziane przezemnie ksztalty i twarze wystepuja kiedy nie spie a takze kiedy leze, siedze, stoje
UggaE pisze:postac byla biala a otoczenie jakby bielsze brzmi to troche bez sensu ale nie mam slow zeby to zprecyzowac jednakze nie to co widzialem mnie ciekawi a to co slyszalem.
Natomiast widzenie rzeczy typu oczy i twarze to znowu inny przypadek bo napisalem ze widze to glownie gdy klade sie spac i zamykam oczy ale problem tkwi w tym ze nie tylko wtedy kiedy w ciagu dnia wchodze do pomieszczenia do ktorego nie doplywa swiatlo i zamkne oczy rowniez to widze a jezeli chodzi o link to wyswietlilo mi sie cos o porwaniach przez obcych
UggaE pisze:inny przypadek bo napisalem ze widze to glownie gdy klade sie spac i zamykam oczy ale problem tkwi w tym ze nie tylko wtedy kiedy w ciagu dnia wchodze do pomieszczenia do ktorego nie doplywa swiatlo i zamkne oczy rowniez to widze
UggaE pisze:przeczytalem artykuly i nie zaspokoily mojej ciekawosci, nie wiem dlaczego ale mam jakby takie przeczucie ze czegos w nich brakuje albo zostalo ukryte
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość