Szukam pomocy!

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Szukam pomocy!

Postautor: soldado » 01 kwie 2016, 17:36

Umiesz czytać ? :)
Nie rób bałaganu i nie pisz o rzeczach, o których nie masz bladego pojęcia w tym temacie.
Napisz lepiej jak tam twój ,,kontakt'' ze zmarłym ? 8-)
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 01 kwie 2016, 17:38

Umiem czytać, a autorka dobrze będzie wiedziała kto ma blade pojecie w jej temacie, a kto nie. W sumie już to tu napisała.
danut

Postautor: soldado » 01 kwie 2016, 17:41

Ok, niech każdy pisze za siebie.
A jak tam twój kontakt ze zmarłym ? :)
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 01 kwie 2016, 17:45

soldado pisze:Ok, niech każdy pisze za siebie.

Gdy nastąpi z jej zmarłym napiszę i niekoniecznie muszę to pisać dla Ciebie.
danut

Postautor: soldado » 01 kwie 2016, 17:53

danut pisze:
soldado pisze:Ok, niech każdy pisze za siebie.

Gdy nastąpi z jej zmarłym napiszę i niekoniecznie muszę to pisać dla Ciebie.

I bardzo dobrze. :)
Nie szukaj poklasku i rób coś dla innych bezinteresownie nawet wtedy, gdy zarzuci ktoś ci kiedyś, że na swoje doświadczenia i przekazy nie masz żadnych potwierdzeń. ;)
Olej wtedy taką osobę i przypomnij sobie o wdzięczności osoby lub osób, którym pomogłaś. ;)
Zawsze osobiście mi to wtedy pomaga.
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 01 kwie 2016, 17:57

Przypominam sobie Twoją wdzięczność i nie muszę tego pisać jakie są moje w tym temacie odczucia. A olewać nikogo nie umiem.
danut

Postautor: Krzysztoff » 01 kwie 2016, 18:58

Proszę żeby kolejne wpisy były już na temat tego wątku.
Krzysztoff
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: Mirek » 01 kwie 2016, 20:40

danut pisze:Ja nie utrudniam nikomu jego realizacji się i planów pośmiertnych, własnie tym różnię się od "mediów" samozwańców, którzy to robią. Jeśli ktoś się ze mną skontaktuje to to odbieram, a nie wywołuje takich kontaktów i nie włamuje się w inne rzeczywistości. Wchodzę przez drzwi i przez zaproszenie, a nie przez okno jak złodziej jak to Jezus o tym pisał.

To w takim razie skąd wiesz, że podczas dzisiejszej nocy nawiażesz podczas snu z nim kontakt? Skoro ponoć nie wywołuje zmarłych.
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: danut » 01 kwie 2016, 20:53

Mirek pisze:
danut pisze:Moniciurka odłóżmy rozmowę na jutro, coś czuję ze ja nawiąże z nim kontakt we śnie, zapewne Ci przekażę, gdy coś takiego nastąpi. Jestem bardzo zmęczona muszę się położyć. Ty także odpocznij. Pozdrawiam serdecznie!

Ps. Ustalenie takiej wersji wypadków. Ono zachodzi na wielu płaszczyznach.

Czy to dobry pomysł niepokoić zmarłych i utrudniać im drogę do światła?

Mirek po raz kolejny apeluje o nie przeinaczanie moich wypowiedzi.

Mirek pisze:
danut pisze:Ja nie utrudniam nikomu jego realizacji się i planów pośmiertnych, własnie tym różnię się od "mediów" samozwańców, którzy to robią. Jeśli ktoś się ze mną skontaktuje to to odbieram, a nie wywołuje takich kontaktów i nie włamuje się w inne rzeczywistości. Wchodzę przez drzwi i przez zaproszenie, a nie przez okno jak złodziej jak to Jezus o tym pisał.

To w takim razie skąd wiesz, że podczas dzisiejszej nocy nawiażesz podczas snu z nim kontakt? Skoro ponoć nie wywołuje zmarłych.

coś mi się wydaje nie jest równe - wiem a podczas snu nie jest równe dzisiejszej nocy!! Nigdy nie wywołuje zmarłych, zrobiłam tak tylko raz za całe życie i wiem jak zaplątane informacje otrzymuje się takim sposobem, a jakie przez kontakt naturalny!
danut

Postautor: Mirek » 01 kwie 2016, 20:58

soldado pisze:
danut pisze:Jestem kontaktowcem, który wiele razy przeszedł przez bramy w inną rzeczywistość, znalazł siebie i swoje połączenia z duszą w równoległych rzeczywistościach, rozmawiał z Nadświadomością bliskich mi zmarłych i swoją.

Ciężko w to uwierzyć, skoro praktycznie nie ma na to dowodów...

Kontaktowiec jest pozbawiony pychy i nie przenika do rzeczywistości zmarłych. Widzę, że naczytalaś się danut książek s-f i teraz utożsamiasz się z rzeczywistościami w nich zawartymi.
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi