Spotkania

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Spotkania

Postautor: Maire » 19 lip 2008, 02:01

Tarnobrzeg.

knyp..ale Tarnów to już Małopolska! ;))
Obrazek
Awatar użytkownika
Maire

Postautor: knyp » 19 lip 2008, 12:19

Ja wiem że tarnów to małopolska :D ale to właśnie tam jest ciekawe miejsce :D Zakliczyn :P za Tarnowem :P Jakieś msze gdzie na każdej prowadzący mnisi pomagają z różnymi dolegliwościami i opętaniami... Moja luba tanm była i mówiła że warto jechać .... Ona modliła się o poprawienie wzroku (ma lekką wadę;)) i mówiła że coś się działo , piekły ją oczy nie mogła powstrzymać łez... Jak dla mnie to już coś wartego uwagi
Życie po życiu, ratunek w beznadziei,
Bez tego nie ma sensu być.
To proste, a jak trudne do przyjęcia.
Awatar użytkownika
knyp

Postautor: Setticemia » 20 lip 2008, 10:34

O poprawę wzroku też bym się chętnie pomodliła :) Ciekawa sprawa, bo choć w Rzeszowie odbywają się od czasu od czasu spotkania z egzorcystą, kto czytał chociażby książki ks. Gabriele Amortha niczego nowego się tam nie dowie. Poza tym to wykłady dla kilkudziesięciu osób, bez możliwości dyskusji, jednym słowem strata czasu.
"Żadne serce nie cierpiało nigdy sięgając po swoje marzenia, bo każda chwila poszukiwań jest chwilą spotkania z Bogiem i Wiecznością."
Paulo Coelho
Awatar użytkownika
Setticemia

Postautor: knyp » 20 lip 2008, 13:58

To musimy się wybrać kiedyś tylko muszę znaleźć właściwą drogę i dowiedzieć się kiedy można tam zawitać... 2 lata temu byłoby to łatwiejsze gdyż organizowane był wyjazdy tam przez starsze panie z parafii ale gdy biskup wgłębił się w te msze to zabronił uczestnictwa w tych mszach... może nie tyle co zabronił co ostrzegł że "tam działają złe moce" i teraz sam na własną rękę organizować sobie wyjazd trochę było mi ciężka ale teraz gdy już jest autko i niedługo wypłata (pracuje tylko sezonowo) to na pewno się odwiedzi słynny Zakliczyn :D i na pewno dam znać jbc :P
Awatar użytkownika
knyp

Postautor: Maire » 20 lip 2008, 14:41

czy to koniecznie musi być tam? nie znam absolutnie tamtych rejonów a znając życie, to będę musiała jechać stopem ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Maire

Postautor: knyp » 20 lip 2008, 17:34

No nie słyszałem o podobnych miejscach w jakimś innym rejonie :D:P a jeśli nie tam to czekam na inne propozycje :D Ale tam i tak pojadę :P pomyślałem że można jechać grupką... :P do Dębicy na dworzec chyba trafisz ?:> z Rzeszowa czy Tarnobrzegu to niedaleko pociągiem i autobusem :D a stamtąd już was odbiorę :D :P tylko trzeba sie zorganizować :P
Awatar użytkownika
knyp

Postautor: konrad » 21 lip 2008, 10:02

Słuchajcie, ja również bardzo chętnie bym się z Wami spotkał w czasie założycielskiego spotkania Grupy Podkarpackiej :) Mam nadzieję, że uda mi się wyrwać z tej deszczowej i szarej Warszawy i przynajmniej na jeden dzień wybrać się w południowe rejony Polski.
Awatar użytkownika
konrad
spirytysta
spirytysta

Postautor: Sinsemilla777 » 21 lip 2008, 10:22

Heh, a ja bardzo chetnie bym sie z Wami spotkala i wybrala do tego Zakliczyna. Jeszcze nie sprawdzalam na mapie gdzie to jest dokladnie, ale jak z Podkarpacia niedaleko to z Krakowa juz chyba niewielka różnica...
Awatar użytkownika
Sinsemilla777

Postautor: Luperci Faviani » 22 lip 2008, 16:50

Też jestem zainteresowany spotkaniami. Często przebywam w Warszawie.
Luperci Faviani - życie jest niczym, wieczność jest wszystkim.
La certitude est une autre dimension de la croyance.
Awatar użytkownika
Luperci Faviani

Postautor: konrad » 22 lip 2008, 19:48

Wspaniale. Czym więcej osób tym lepiej :)
Awatar użytkownika
konrad
spirytysta
spirytysta

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi