autor: OneNight » 25 mar 2016, 22:28
Będę pomijał doświadczenia, które uznam za zbyt osobiste.
Co prawda nie jest to oobe, ale może was zaciekawi.
Wczorajsza autohipnoza:
Włączyłem sobie muzykę na słuchawkach, ponieważ chciałem się zrelaksować po ciężkim dniu. Niechcący zapętliłem odtwarzanie do jednego utworu i po kilku krotnym odsłuchaniu byłem w transie. Mój słuch tak się wyostrzył, że nie mogłem znieść odgłosu muzyki, choć głos był na minimum. Wyrwałem słuchawki z uszu i po chwili napawania się relaksem pojawiła się myśl 'co bo było, gdybym cofnął się w czasie z pamięcią tego, co już przeżyłem. W tej chwili znalazłem się w mojej starej szkole. Aż mi łezka poleciała, gdy zobaczyłem moich znajomych z tamtego czasu, bo niewidziałem ich tak dawno. Nikt się nie mógł nadziwić moją wiedzą z matematyki na poziomie rozszerzonym, z elektroniki i informatyki. Nie będę was oszukiwał, podobało mi się to, że niczego nie muszę się uczyć, nie mam obowiązków. Podobało mi się też to, że miałem lekkie życie, zanim nadeszły cierpienia życia ludzkiego. Wróciłem do domu i zobaczyłem twarze rodziców, ale uśmiech mi zniknął z twarzy, gdy zobaczyłem egzorcyste. Uznali oni, że coś mnie opętało, bo nie powinienem mieć takiej wiedzy. Rodzice chcieli, żebym uwierzył w boga.
Ach, to dlatego się do was nie odzywam - pomyślałem, po czym świat zawirował, a ja wróciłem świadomością do ciała. Czułem się tak, jakbym wrócił z wakacji
To był utwór Dj antoine - dancing in the headlights