2016 Wysyp wizji

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: 2016 Wysyp wizji

Postautor: danut » 19 mar 2016, 15:05

No świetnie, ale widać jak ludziom nie chce się przy tym rozpatrywac i myśleć, tak jak moja koleżanka od razu krzyczą- uciekajcie bo duchy.. :lol:
danut

Postautor: philosophus » 19 mar 2016, 15:48

Wy sobie wzajemnie żarty robicie z siebie?
Czy to tak na serio jest? :mrgreen:

danut pisze:wyglądał jak żołnierz w mundurze wyjściowym z lat osiemdziesiątych,

Po czym poznałaś, że to był mundur z lat 80-ych? :)
Awatar użytkownika
philosophus

Postautor: danut » 19 mar 2016, 16:50

Bo obecnie częściej na ulicach można zobaczyć wojaków w moro, a w strojach galowych, chyba jedynie na defiladzie :D
danut

Postautor: czarnyMag » 20 mar 2016, 01:19

danut pisze:"Wyparowanie" tej kobiety dostrzegłam tylko raz i to dzięki koleżance. Gdy z nią rozmawiałam podeszła do mnie koleżanka, wdała się wtedy i z nią w rozmowę, pokazywała jej swoje dokumenty. Chwila moment i koleżanka zaczęła pytać - gdzie ona jest, zniknęła? Było to w bocznej uliczce, więc rozglądnęłyśmy się w koło i nie było takiej możliwości, by ona gdzieś odeszła. Zaczęłam szybko streszczać koleżance wcześniejszą moją z nią bardzo dziwną rozmowę, a ona krzyknęła ze strachem - Danka to duch i uciekając pociągnęła mnie za sobą. Dobiegłyśmy do głównej ulicy i rozeszłyśmy się każda w swoją stronę. Ja zwykle przy takich spotkaniach byłam gdzieś tam, jakby mnie tu nie było, reagowałam bardzo często śmiechem takim bez powodu, śmiechem z niedowierzania i ze zszokowania. Często przechodziłam wtedy w inną rzeczywistość( pojawiały się mi inne obrazy otoczenia, otoczenia z przyszłości) i dopiero z niej tu po jakimś krótkim czasie wracałam.

Ja tą "kobietę" spotkałem tylko raz. Potem zaczęły się pierwsze sny nie o mojej przeszłości czy o przyszłości tylko podróże poza wymiary (poza ten świat - świat który znam :) Tak jakby mi coś odblokowała. Zaczął do mnie we śnie przychodzić ktoś kto zabierał mnie na te wycieczki - nazwałem go opiekunem. A Ty jakie miałaś te "wycieczki"? Co ci pokazali? Gdzie cię zabrali?
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 20 mar 2016, 01:32

Pokazana mi została moja przyszłość oraz inna moja rzeczywistość/równoległa - chyba po to, bym dokonała właściwego wyboru, tak jakby ta kobieta namawiała mnie do zmiany kierunku rzeczywistości. Naprawdę wszystko działo się "na żywo" nigdy nie spałam, nie wpadałam w stan hipnotyczny ani nic z tych rzeczy. Tu rzecz rozchodzi się właśnie o to jak jest tworzona nasza rzeczywistość , w tym temacie zdobyłam przez te doświadczenia dużo wiedzy.
danut

Postautor: czarnyMag » 20 mar 2016, 02:02

danut pisze:Tu rzecz rozchodzi się właśnie o to jak jest tworzona nasza rzeczywistość , w tym temacie zdobyłam przez te doświadczenia dużo wiedzy.

A jak jest tworzona ta nasza rzeczywistość?
Bo moje wnioski po tym spotkaniu są takie: nie jesteśmy tu sami!, mamy stałą opiekę tylko musimy ładnie poprosić o ingerencje w naszą rzeczywistość!, nic nie jest z góry ustalone!, wszystko można zmienić! życie pod okiem opiekuna jest piękne!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Nikita » 20 mar 2016, 11:25

CzarnyMagu my dzialamy na nasza rzeczywistosc poprzez nasze wybory, mysli , czyny itd....my sami kreujemy nasza rzeczywistosc... :lol: Zadne tam czary Mary ani zaczarowywanie rzeczywisctosci....tylko nasze wlasne decyzje te najmniejsze codzienne i te wielkie....
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Postautor: danut » 20 mar 2016, 11:42

Nikita pisze:CzarnyMagu my dzialamy na nasza rzeczywistosc poprzez nasze wybory, mysli , czyny itd....my sami kreujemy nasza rzeczywistosc... :lol: Zadne tam czary Mary ani zaczarowywanie rzeczywisctosci....tylko nasze wlasne decyzje te najmniejsze codzienne i te wielkie....

Nic bardziej mylnego. My tylko współtworzymy rzeczywistość, która jest kierowana z innej rzeczywistości poprzez nasz wyższy wymiar. Układamy zdarzenia w odpowiednie sekwencje, czasami robimy to w bardzo zły sposób mieszając tym w niej sobie i innym.
danut

Postautor: Nikita » 20 mar 2016, 12:00

sorry ale mow w swoim imieniu a nie w imieniu uniwesalnej prawdy..ok? Twoja Prawda wcale nie jest moja Prawda...
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Postautor: danut » 20 mar 2016, 12:09

Nikita pisze:sorry ale mow w swoim imieniu a nie w imieniu uniwesalnej prawdy..ok? Twoja Prawda wcale nie jest moja Prawda...

To nie jest moja prawda, a uniwersalna - nie ma mowy byś stworzyła sobie rzeczywistość tak jak sobie ją zaplanujesz i wszystko szło po takiej lini jak to sobei tworzysz, wiec nie opowiadaj mi bzdur. :D
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi