Pawełek pisze:Nie przypominam sobie by ktoś obalił spirytyzm

atalia pisze:Danut, tu nie chodzi o to, kto ma rację, tylko o Twoje podejscie do ludzi, pełne zadufania we własną "prawdę" i poczucia wyższości. Może to byłabyś łaskawa sobie przemyśleć. Jeśli większosć jest takiego zdania , to może jednak coś w tym jest, choć Ty zdajesz się w ogóle tego nawet nie brać pod uwagę.
A jeśli chciałabyś mi zarzucić dogmatyzm , powiem tylko, ze od jakiegoś czasu wyznaję maksymę "wiem , ze nic nie wiem".
OneNight pisze:Nauka się tym zajmuje? Pierwsze słyszę.
Przeczytaj sobie księge duchów i mediów, a dopiero potem zdefiniuj spirytyzm.
danut pisze:atalia pisze:Danut, tu nie chodzi o to, kto ma rację, tylko o Twoje podejscie do ludzi, pełne zadufania we własną "prawdę" i poczucia wyższości. Może to byłabyś łaskawa sobie przemyśleć. Jeśli większosć jest takiego zdania , to może jednak coś w tym jest, choć Ty zdajesz się w ogóle tego nawet nie brać pod uwagę.
A jeśli chciałabyś mi zarzucić dogmatyzm , powiem tylko, ze od jakiegoś czasu wyznaję maksymę "wiem , ze nic nie wiem".
To dlaczego nic nie wiesz, dlaczego aż tak zaniżasz swoje wartości? Według takich kryteriów, to masz rację, mam swoje twarde zdanie na temat tego co wiem.

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość