Skarbie mój kochany.

danut pisze:Nie ma we mnie złości ani agresji widać jesteś z intuicją na bakier skoro tak odczytujesz emocje z tego co piszę. Jednak Was rozumiem, bo nie każdy umie ze spokojem przyjąć to, gdy rzuca się mu prawdę przed oczy.

Pawełek pisze:danut pisze:Nie ma we mnie złości ani agresji widać jesteś z intuicją na bakier skoro tak odczytujesz emocje z tego co piszę. Jednak Was rozumiem, bo nie każdy umie ze spokojem przyjąć to, gdy rzuca się mu prawdę przed oczy.
Twoją prawdę Danut. Ani Twoja, ani nasza nie jest pewna w 100%.
atalia pisze:"Prawdę"! I to nie jest w najmniejszym nawet stopniu przejaw pychy...
danut pisze:Pawełek pisze:danut pisze:Nie ma we mnie złości ani agresji widać jesteś z intuicją na bakier skoro tak odczytujesz emocje z tego co piszę. Jednak Was rozumiem, bo nie każdy umie ze spokojem przyjąć to, gdy rzuca się mu prawdę przed oczy.
Twoją prawdę Danut. Ani Twoja, ani nasza nie jest pewna w 100%.
To jest tylko takie rzucanie słów na wiatr, pisałam już nie raz, że jeśli zarzucacie mi coś, to wskazujcie na konkrety a nie na wasze widzi mi się, ja jeśli z czymś się nie zgadzam, czy pisze że jest to nieprawdziwe to wskazuje od razu gdzie i co, a wy od razu czujecie się urażeni jako spirytyści, to jest nie fer.

Pawełek pisze:
Co nie znaczy, że masz rację Danut. Chyba coraz bardziej przekonuje się do relatywizmu.
danut pisze:Pawełek pisze:
Co nie znaczy, że masz rację Danut. Chyba coraz bardziej przekonuje się do relatywizmu.
A konkretnie, to z czym nie mam racji?

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość