czarnyMag pisze:Wybaczcie, że "zaśmiecam Wasze forum tak trywialnym pytaniem" (ale siedzi mi ono ostatnio na "puklu") i po ludzku pytam![]()
czarnyMag pisze: Zawsze jest to odpowiedź ducha wcielonego w ciało który tak a tak uważa - a "media" ------------ oni "pomagają czyli są zajęci zbawianiem Naszego świata"- a czy przypadkiem nie powinni się jednak wysilić i takiemu jak my "troglodzicie" jednak coś podpowiedzieć
![]()
![]()
![]()
czarnyMag pisze: wszedłem tu na to forum (forum oświecone przez duchy wyższe) i otrzymałem......osąd - troglodyta! i nie zostałem pouczony przez tzw. media - bo po co? (zostałem za to pchnięty na taki a taki tor - w dobrej wierze przez tzw. duchy wcielone które starały się mnie naprowadzić na "właściwy tor" względem Boga! Ale "byty wyższe w większości pie...y mój rozwój duchowy - a mi to lata![]()
czarnyMag pisze:Jeszcze raz pytam tych wyższych duchowo i intelektualnie czy aby wraz większą wiedzą nie powinno iść większe zaangażowanie![]()

czarnyMag pisze:Pawełek pisze:czarnyMagu i masz rację. Gdybym był po drugiej stronie, to na pewno prosiłbym o pomoc duchy wyższe, mądrzejsze ode mnie. Jednak spójrz na to z innej strony: taki duch wyższy, który będzie wcielony na innym świecie również może pomóc tak samo jak po drugiej stronie. Dodatkowo, może tu być obopólna korzyść: duch otrzyma pomoc od medium, natomiast medium będzie zbierać doświadczenie w tym życiuWilk syty i owca cała.
A l e gdy piszę że poprosiłem Jezusa o pomoc i On mi pomógł to wiesz co mi tu odpowiadają?![]()
Że Jezus to mit! Że to był przypadek! Że widocznie brakuje mi wiary w siebie i powinienem się udać do psychiatry!![]()
albo coś koło tego

OneNight pisze:Nie widziałem tego zdjęcia, znalazłem je po tygodniu od zdarzenia. Do tego miejsca trafiłem przypadkiem: zapragnąłem odwiedzić pewien kraj i leciałem jak wariat przed siebie. Nie wiem, czy znasz się na OOBE, ale raczej tam się inaczej porusza

Krzysztoff pisze:Media są jedynie przekaźnikami, narzędziami w rękach Boga i wyższych duchów
philosophus pisze:Krzysztoff pisze:Media są jedynie przekaźnikami, narzędziami w rękach Boga i wyższych duchów
Więc wyższe duchy dzielą się na sympatyków Pisu i PO?![]()
Jak dla mnie media publiczne to są narzędzia partii rządzącej, a nie duchów.
Bóg teraz więc sympatyzuje z Kaczyńskim, a przez 8 lat poprzednich z Tuskiem?
philosophus pisze:Krzysztoff pisze:Media są jedynie przekaźnikami, narzędziami w rękach Boga i wyższych duchów

Pawełek pisze:philosophus pisze:Krzysztoff pisze:Media są jedynie przekaźnikami, narzędziami w rękach Boga i wyższych duchów
Zdajesz sobie sprawę że jeśli chodzi o słowo "Media" w tym znaczeniu jakim go tu używamy nie odnosi się do mediów typu telewizja, gazeta, internet? Bo nie wiem czy teraz sobie żartujesz czy naprawdę tego nie wiesz że chodzi nam o kogoś innego.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość