A jeśli się mylisz?

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

A jeśli się mylisz?

Postautor: czarnyMag » 04 mar 2016, 14:42

Wybaczcie, że "zaśmiecam Wasze forum tak trywialnym pytaniem" (ale siedzi mi ono ostatnio na "puklu") i po ludzku pytam :?:
Gorzej - jak Twój "mistrz" się myli (bo wcieleni mają tendencję - ale nie tylko wcieleni, do pomyłek) - na planecie Ziemia jest wolna wola a wokoło jest "astral"! A w astralu czy w cieleniu obowiązują te same prawa - TY i Twoje wybory :) Zauważyłem "tu" pewną "prawidłowość" :) Media - się nie "wychylają" :twisted: Medium wie "coś" ale ci "troglodyci" odbiegają od "naszego poziomu" - więc nie odpowiadają nam - a odpowiadają "Nam" (przynajmniej ja tak to widzę) "obywatele wcieleni w ciało" - być może wyżsi rozwojowo niż ci niżsi ale na pewno dobrzy! Zawsze jest to odpowiedź ducha wcielonego w ciało który tak a tak uważa - a "media" ------------ oni "pomagają czyli są zajęci zbawianiem Naszego świata" :lol: - a czy przypadkiem nie powinni się jednak wysilić i takiemu jak my "troglodzicie" jednak coś podpowiedzieć :lol: :lol: :lol: Nie bo Oni jako istoty wyższe ZBAWIAJĄ ŚWIAT "pomagają" :twisted: A ja w swej niedoskonałości jednak twierdzę - że wszyscy z Ziemi (i tu namawiam jednak tzw. media do kontemplacji :lol: będą odpowiadać po tym żywocie za Ten żywot a każdy kto trafi na tzw. "oświeconego" i.....nie dostąpi tego "oświecenia" nawet przy założeniu że nic z tego oświecenia nie zrozumie - będzie odpowiadał za "niego" będzie ten któremu Bóg dał to oświecenie - bo dając mu oświecenie dał mu również naukę którą (zachował "on" (a ma wolną wolę) dla siebie :twisted: Czyli nas osądził zgodnie ze swoją "wolną wolą" - debil nie nadaje się do oświecenia! I.....w pewnym stopniu mnie to cieszy - wszedłem tu na to forum (forum oświecone przez duchy wyższe) i otrzymałem......osąd - troglodyta! i nie zostałem pouczony przez tzw. media - bo po co? (zostałem za to pchnięty na taki a taki tor - w dobrej wierze przez tzw. duchy wcielone które starały się mnie naprowadzić na "właściwy tor" względem Boga! Ale "byty wyższe w większości pie...y mój rozwój duchowy - a mi to lata :twisted:
Jeszcze raz pytam tych wyższych duchowo i intelektualnie czy aby wraz większą wiedzą nie powinno iść większe zaangażowanie :?: :lol: :twisted: Nie do mnie - broń Boże! ale większe jednak do żyjących "wcielonych" niż do :lol: umarłych którzy jednak w oparciu o boską wolną wolę przespali swoje wcielenie?! NIE! :lol:
No to powodzenia :lol: :lol: :lol:
przestań się martwić o umarłych i skup swoją uwagę na żyjących, bo za nich będziesz sądzony w cokolwiek wierzysz i gdziekolwiek !!!
Ci umarli mieli swoje 5-ć minut i swoją wolną wolę - więc w pewnym sensie mieli swoje "media" (duchy wyższe rozwojowo) ale jednak skupili się na materii - więc teraz to jest już sprawa ich "ja" i Boga! A "Wasza misja jest niestety - TU I TERAZ!!!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Re: A jeśli się mylisz?

Postautor: danut » 04 mar 2016, 15:44

Ci ludzie nie są w stanie przyjąć do wiadomości własnego zagubienia się w świecie i zaślepienia fanatycznym poglądem, ci ludzie są tak opętani samouwielbieniem, że nic ich już nie opamięta. Tak, oni uznają siebie za wcielone istoty wyższe, za kosmitki kosmitów w ludzkim ciele, bo że niby posiedli oni specjalne moce nad duchami, z tymi kosmitami mają kontakt i są w stanie ludziom i duchom wskazywać drogi w tym świecie i tam w zaświaty, odpędzać od innych demony a siebie oczyszczać :lol: Ja upominam tylko "Uważajcie przy tym, byście nie wylali przy tej okazji dziecka z kąpielą", byście nie oczyścili się tak, że staniecie się zupełnie pustą misą. Reszcie radzę być uważnym poczytać, zaobserwować jakimi metodami w tych gabinetach pomocy duchowej, mediumizmu, jasnowidztwa, odczyniania klątw i uroków, rzucania czarów miłosnych i w seansach na przyciąganie pieniędzy, odpędzanie złych bytów ci ludzie się posługują oraz na metody otrzymywania :lol: tego ich jaśnie oświecenia. Przy okazji zajrzyjcie im w portfele i zobaczcie jak to bezinteresowne zbawianie świata nabija im pieniędzy i ile naiwni ludzie im za to płacą.
danut

Postautor: danut » 04 mar 2016, 15:59

http://forum.gazeta.pl/forum/w,681,1201 ... p145661903

Sympatyzuję z se- neszal w tych komentarzach, oglądałam zdemaskowanie i Prątnickiej i Lucyny Łobos w programach tv. śmiech na sali i wystarczy po patrzeć uważnie na twarze tych kobiet dla mnie od razu jest wszystko wiadome co sobą reprezentują. Tego się nie da oszukać, gdy umiesz czytać.
danut

Postautor: czarnyMag » 04 mar 2016, 16:14

Masz danut rację!
A teraz pozwolę sobie jednak odpisać do Szanownego Moderatora tego forum w temacie "blokady mojej kolejnej wypowiedzi" :) Te media zapatrzone w sferze zmarłych "którym pomagają" to NEKROMANCI! Zablokujesz mnie za prawdę moderatorze? :twisted: To blokuj :twisted:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 04 mar 2016, 16:21

czarnyMag pisze:Masz danut rację!
A teraz pozwolę sobie jednak odpisać do Szanownego Moderatora tego forum w temacie "blokady mojej kolejnej wypowiedzi" :) Te media zapatrzone w sferze zmarłych "którym pomagają" to NEKROMANCI! Zablokujesz mnie za prawdę moderatorze? :twisted: To blokuj :twisted:

Tak!!! :D Oj wczytałam się na innym forum deczko o ich praktykach, miałam DO CZYNIENIA Z TYMI OSOBAMI, a jedna Z NICH szczyciła się nawet tym, że posiada w domu ludzka czaszkę. Nie są też CI LUDZIE wolni od zbierania artefaktów afrykańskich, laleczek voodu, itp. rzeczy, karty Tarota to rytuał i czarne świece - to trzeba ukazać światu bo naprawdę mamy XXI wiek.
danut

Postautor: Kris » 04 mar 2016, 16:22

A co jeśli się mulisz? ;)
Mój błąd bo ma być mylisz, przepraszam, a zresztą wycofuje się z dyskusji w tym temacie. :)
Ostatnio zmieniony 04 mar 2016, 16:35 przez Kris, łącznie zmieniany 2 razy
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: danut » 04 mar 2016, 16:27

Kris pisze:A co jeśli się mulisz? ;)

Ja się nie zamulę, miałam sen o jednej takiej, która się naprawdę zamuliła :lol: "Ona tu jest i tańczy dla Was.."
danut

Postautor: danut » 04 mar 2016, 17:01

Wiem Kris ale obróciłam to celowo w żart. Nie mylę się, nic nie piszę wyssanego z palca ani na moje widzi mi się, przejrzałam tych ludzi na spokojnie i rozważnie, nie pospieszne lecz po wieloletniej obserwacji. W wolnym czasie opisze jak powstał mit o otwieraniu trzeciego oka, skąd się wziął i od jakiego gadziego gruczołu zagubionego u ludzi w toku ewolucji pochodzi, oraz co odpowiada za hipnagogii przy tego typu praktykach.
danut

Postautor: Pawełek » 04 mar 2016, 18:02

Nie mylcie prawdziwych mediów z szarlatanami.
Awatar użytkownika
Pawełek
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: czarnyMag » 04 mar 2016, 18:09

Pawełek pisze:Nie mylcie prawdziwych mediów z szarlatanami.

A jak rozpoznać tych prawdziwych od "przebierańców"?
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Następna

Wróć do Pytania i odpowiedzi