Wykryto fale grawitacyjne

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Wykryto fale grawitacyjne

Postautor: danut » 13 lut 2016, 22:26

Blueangell?? :D
danut

Postautor: Natasza » 13 lut 2016, 22:27

żaden człowiek nie ma możliwości zmaterializowania się tu i teraz , nie człowiek, ale nie zmieniam nikomu formy wierzenia, nikt nie dał mi takiej misji
szukam odpowiedzi dla siebie, Wam przekazałam klika zdań przy okazji by choć te informacje przydały się może jednej , może dwójce osób

OneNight- Ty mnie nie znasz i za życia nie poznasz
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 13 lut 2016, 22:30

O Boziu kochana a przecież Jezus był człowiekiem i pokazał się wielu osobom po śmierci wręcz zapytał ich- "A czemu wy szukacie żyjącego wśród umarłych, co was tak dziwi"?
danut

Postautor: OneNight » 13 lut 2016, 22:34

Twierdzisz, że każdy duch bez zająknięcia wie kim jesteś. Jest to dział nauka i mało tego: jest to temat naukowy o falach grawitacyjnych, a wasze wizje z nauką nie mają nic wspólnego. Bez urazy, ale o swoich misjach piszcie w odpowiednim dziale, bo zaczeło się na nauce, a skończyło na Jezusie.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 13 lut 2016, 22:38

O nauce, która ma wiele wspólnego z poznaniem struktur rzeczywistości - zaznaczam. I może tego nie dostrzegasz ale wiele zależności pomiędzy tym a resztą światów właśnie Jezus tłumaczył i może nie dostrzegasz, że i o tym jak dostrzec te zależności w swoim życiu ja piszę. :D
danut

Postautor: OneNight » 13 lut 2016, 22:45

Ja wolę zostać przy współczesnej nauce. Słowa z jakiejś książki to żaden dowód - żaden Jezus nie jest dla mnie autorytetem.

I może nie dostrzegasz, ale nie jesteś nieomylna.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 13 lut 2016, 22:53

OneNight pisze:Ja wolę zostać przy współczesnej nauce. Słowa z jakiejś książki to żaden dowód - żaden Jezus nie jest dla mnie autorytetem.

I może nie dostrzegasz, ale nie jesteś nieomylna.

Nie rozumiesz co czytasz nie masz pojęcia jakiego odkrycia dokonali ci naukowcy, ale jestem omylna może sie mylę i wytłumaczysz nam co to za odkrycie i jakie wnioski dzięki nim można wyciągnąć i do czego w efekcie nas doprowadzą? Chcesz rozmawiać o nauce hmm może podpowiesz coś naukowcom może Cię wysłuchają?
danut

Postautor: Krzysztoff » 13 lut 2016, 22:55

Natasza pisze:jeśli ktoś ma tu kontakt z duchami ludzi proszę niech się zapyta tych duchów kim jestem, powinny znać odpowiedź bez zająknięcia
N.

Odpowiedziały, że takim samym marnym pyłem kosmicznym jak my, skaczącym gdzieś na grzbiecie fali grawitacyjnej :lol:
Krzysztoff
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: OneNight » 13 lut 2016, 22:58

To, że Ty nie rozumiesz czym są fale grawitacyjne, nie znaczy, że inni też mają nierozumieć. Skoro posiadasz taką ogromną "wiedzę", to sama się nią chwal przed naukowcami. Wcinasz się do każdego tematu i wciskasz nam te swoje 'prawdy'.
Krzysztoff pisze:Odpowiedziały , że takim samym
marnym pyłem kosmicznym jak my ,
skaczącym gdzieś na grzbiecie fali
grawitacyjnej

:lol:
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Natasza » 13 lut 2016, 23:04

nie, no takie informacje przekazał Ci Twój duch????
heheheh

postaraj się i odrób zadanie - plakietka spirytysty zobowiązuje , spirytyści.... :twisted:
masakra ja czekam na prawdziwego twardziela nie amatora:)
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka