Eksperyment z pismem automatycznym - ochotnicy

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Eksperyment z pismem automatycznym - ochotnicy

Postautor: 1Prawda1 » 06 lut 2016, 23:08

Dobrze. :)
Bogiem jest niebo, fachowo: Świat Idei
Oto rzecz, która przez nasze ograniczenia potrafi szkodzić, czy będzie, czy nie będzie w określonej chwili używana: wiarygodność
https://www.youtube.com/watch?v=AYPcf2pbrYo
Awatar użytkownika
1Prawda1

Postautor: danut » 06 lut 2016, 23:21

Przecież można zapisać u siebie i przenieś gotową kartkę, tylko to w dalszym ciągu nie ma nic wspólnego z automatycznym pismem. Skoroś taki mocny w tym OOBE.

A wymuszać napisanie to my z soldado już wiemy, że kiedyś tam tak się oddziaływało na siebie... :D
danut

Postautor: OneNight » 07 lut 2016, 09:09

Danut, nawet jeśli udałoby mi się kartkę przenieść, to przecież przez ściany nie przejdzie. W dodatku sam napisałam, że jedynie doświadczałem OOBE i za eksperta się nie uważam. Nie potrafię przenosić przedmiotów.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Nikita » 07 lut 2016, 10:42

OneNight to napewno bedzie ciekawy eksperyment. Ja przyznam, ze balabym sie tego ale jezeli ktos ma te odwage i ochote to zrobic to czemu nie? Kiedys Kalatala pisala o tym pismie automatycznym. Wtedy nie za bardzo jej to polecalam ale ona podeszla do teog bardzo rozsadnie i w odpowiednim momencie przerwala. Zycze Tobie i Prawdzie sukcesow, ktorymi mam nadzieje podzielicie sie tu na Forum. Ja jestem bojacy dudek jesli chodzi o duchy bo co Jakis czas mam rozne spotkanai z duszkami. Moze napisz cos na temat Twoich doswiadczen z OOBE?
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Postautor: danut » 07 lut 2016, 14:05

Jestem zszokowana tym co was fascynuje http://sennik-mistyczny.pl/zmora/ i bez dalszego komentarza
danut

Postautor: Pawełek » 07 lut 2016, 14:25

danut pisze:Jestem zszokowana tym co was fascynuje http://sennik-mistyczny.pl/zmora/ i bez dalszego komentarza

Naprawdę?
Awatar użytkownika
Pawełek
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: OneNight » 07 lut 2016, 17:39

danut, mnie zmora nie fascynuje.

Nikita, no czy ja wiem. Większość moich podróży jest osobista. Pytam tam opiekuna o rzeczy związane z moim życiem. Mogę opowiedzieć te, które osobiste nie są, ale nie w tym dziale. Ostrzegam, że są trochę nudne. Na dodatek gdy już napisałbym o tym temat, to danut zapełniłaby mi go wyzwiskami.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 07 lut 2016, 17:44

Nie siej propagandy jeszcze mi się nie zdarzyło sypać wyzwiskami. Nie zmyślaj.
danut

Postautor: 1Prawda1 » 07 lut 2016, 18:02

A ja potwierdzam to co pisze OneNight - wyzywasz tylko tego nie widzisz. :( :( i to nie tylko jego.
Bogiem jest niebo, fachowo: Świat Idei
Oto rzecz, która przez nasze ograniczenia potrafi szkodzić, czy będzie, czy nie będzie w określonej chwili używana: wiarygodność
https://www.youtube.com/watch?v=AYPcf2pbrYo
Awatar użytkownika
1Prawda1

Postautor: danut » 07 lut 2016, 18:04

Widocznie macie inny od przyjętego zakres rozumienia słów, to ja na to nic nie poradzę. Jedynie mogę polecić jakiś kurs czytania ze zrozumieniem i naukę poprawnej oceny sytuacji.
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi