autor: Natasza » 03 lut 2016, 17:34
tak danut, też znam te założenia i wiem jak działa percepcja soczewkowego postrzegania i jak obraz jest organizowany w naszej przestrzeni mózgowej
dokładnie tak jak piszesz, z tym , że jak pokazują namacalne doświadczenia ( opieram sie na własnych ) dzieją się rzeczy wykraczające poza to co uznajemy jako prawa zapisane ; sama mówisz o rzeczywistości jak ją pani dr Danuta zgrabnie nazywa - niejawną; dla mnie to nic innego jak jeszcze niewiedza , która wymaga czasu aż stanie sie jawna;
ja tez wierzę jedynie temu co zostało odkryte i wierzę sobie - a to dało mi właśnie jasny dowód na istnienie ciała fizycznego i ,, duszy,, - tworu , który każdy z nas ma w sobie - łącznie z osobami uposledzonymi , których umysły są uwięzione w klatce fizyczności; one uwolnią się niczym ptak
szkoda , że nie doczekamy ,, fizycznie,, przyszłości w której będziemy lokować nasze ja może nawet w kilku ciałach - wytworzonych przez bioniczne kopiarki heh
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,