Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, mediumizm

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, med

Postautor: Natasza » 29 sty 2016, 22:01

byłam tak rozemocjonowana , że nie byłam w stanie przeliczyć do 5 , nie wiem czy miał 4 czy 5 palców bo nie byłam w stanie nawet się skoncentrować z przyżyć
dłoni nigdy wcześniej takiej nie widziałam - była niezwykle smukła, długie szczupłe palce jak u pianisty lub dłoń chirurga, schowana w rękawicy obcisłej ale nie jak lateks, tylko delikatnie, tak jak kombinezon
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 29 sty 2016, 22:10

Tak, miał długie palce jak u pianisty, ale to był znany mi szczegół. :) Musiał ściągnąć tę rękawiczkę, bo czułam ciepło jego ciała, usiadł ze mną na brzegu wersalki, nie było zapalone żadne światło. Ale zgadza się szczegół materiałowy, ten kombinezon był nie uwierający i sztywny, ale przylegający lekko do ciała i obcisły. Nie skupiałam się też na liczeniu palców.
danut

Postautor: danut » 29 sty 2016, 22:18

Ważne jest to co oni potrafią zrobić, gdzie nas zabrać i co nam pokazać oraz że dawne wiedźmy czy mądre baby jak zwał wiedziały o nich i miały z nimi kontakt, słuchały ich poleceń i bały się ich jak ognia. :D A to moi przyjaciele.
danut

Postautor: Natasza » 29 sty 2016, 22:18

cała postać wydawała się młoda, energiczna, bardzo uspakajająca w relacji
twarz niemal cała zasłonięta jakby kaskiem - całe oczy , nos, usta- nie wiem co się pod tym kryło

do tego ogólna świadomość , że nie możesz kłamać, bo każda Twoja myśl jest znana jakby z wyprzedzeniem, miałam świadomość , że jestem niemal zeskanowana na wylot i do tego ten głos wewnątrz głowy, słyszany normalnie a nie przez uszy- to dopiero coś
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 29 sty 2016, 22:24

Zgadza się. Tak, twarzy nie można było zobaczyć. Resztę odczuć tez miałam podobnych, u mnie kontakt miał miejsce w 1990 roku. Widziałam ich statek sporej wielkości , był owalny średnicy z 15 metrów dawał nierażące światło, istoty posiadały zdolność teleportacji z niego przez ścianę i zamknięte okno. Statek zawisł na wysokości pierwszego piętra.
danut

Postautor: Natasza » 29 sty 2016, 22:28

tak! dokładnie ten sam! okna były zamknięte, zastanawia mnie ten mężczyzna, którego widziałam w jego domu , on musi mieć z nimi także kontakt
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 29 sty 2016, 22:30

Natasza pisze:tak! dokładnie ten sam! okna były zamknięte, zastanawia mnie ten mężczyzna, którego widziałam w jego domu , on musi mieć z nimi także kontakt

A może nie on a dom, miejsce, czy możesz opisać ten dom, jakieś szczegóły lub krajobraz? :D
danut

Postautor: Natasza » 29 sty 2016, 22:35

na pewno było w pobliżu tego domu ( jednorodzinny) zielone wzniesienie, może pagórek, jak już zobaczyłam unoszący się obiekt spanikowałam i schowałam się za ścianą tego pokoju

pamietam, pokój może maks, 15 m, chyba dwa okna, i naprzeciwko nich po prawej stronie drzwi
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 29 sty 2016, 22:44

Zgadza się, ale to mało, bo takich może być wiele. Myślę o mężczyźnie i nie wiem skąd od razu mi on przyszedł na myśl, a to ta rodzina od 6- ciu palców. Zresztą o tej historii pojawienia się w zeszłym roku gościa, bardzo dawnego naszego sąsiada po prawie pół wiecznej nieobecności i o dziwnej ucieczce starych papierów dotyczących posiadłości za nim w ogród pisałam tu w pierwszych postach. Mężczyzna dużo po sześćdziesiątce. Opisz te osoby. Także to młodsze małżeństwo. :D
danut

Postautor: Natasza » 29 sty 2016, 22:51

mialam wrażenie że ci starsi to ludzie jakby z małej miejscowości, może nawet z pochodzenia ze wsi, bynajmniej prości ludzie - niestety nie przyjrzałam się im- bo oni na pewno nie mieli bezpośredniego kontaktu z Istotami ze statku

mężczyzna w średnim wieku- czyli ten, którym Oni byli zainteresowani wydaje mi się, że miał dość ciemne włosy, dość gęste, z widocznymi siwymi kosmykami,
kobietę / może konkubentka dość postawna chyba długie włosy chyba spięte do tylu - ale było bardzo ciemno i prawdę mówiąc niewiele z ich postaci pamiętam
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm