Eksperyment z pismem automatycznym - ochotnicy

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Eksperyment z pismem automatycznym - ochotnicy

Postautor: danut » 28 sty 2016, 17:12

Kris te znane już mi zabawy forumowe opisywałam z detalami, wyłapuje przy nich w mig nicki biorące w nich udział, po za tym nic to nie daje, a na pewno nie obejmuje sprawy, bo są to tylko wręcz dziecięce sztuczki do szybkiego rozpracowania. Nie chcę mi się tego powtarzać.
danut

Postautor: OneNight » 28 sty 2016, 17:14

Danut, nie bardzo rozumiem. Miałbym przyjść gdzieś fizycznym ciałem, żeby robiono na mnie fizycznie jakieś eksperymenty? Ani mi się śni.

Od mojej strony wygląda to tak: wychodzę w nocy z ciała, lecę do ochotnika i próbuję go obudzić oraz przekazać mu wiadomość pismem automatycznym.

Od strony ochotnika: Coś go obudzi w nocy i ten zacznie pisać.

Tak trudno zrozumieć, że ochotnik prawie nic nie musi robić? Macie opory jakbyście conajmniej mieli się dać opętać.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 28 sty 2016, 17:21

Ale dokładnie, tak o to mi chodzi - Wasze sztuczki stosowane są przez tysiące niby wróżek, polegają na wdarciu się do cudzej psychiki - wynocha :lol: i biada tym słabym psychicznie, którzy się na was nabierają. Ja przeganiam i bez mrugnięcia okiem, nie mam litości dla takich podróżników.
danut

Postautor: Arronax » 28 sty 2016, 17:28

OneNight rozumiem, że praktykujesz OOBE?

Spokojnie, przecież tylko rozmawiamy, bez nerwów kochani ;) .
Awatar użytkownika
Arronax

Postautor: OneNight » 28 sty 2016, 17:37

Jak już wspomniałem jest to eksperyment, a nie badanie naukowe. O co chodzi z tym "was"? Porównujesz mnie do jakichś wróżek?

Nie dam na sobie robić badań i już. Nie ufam Ci, nie znam Cię i nie słyszałem, żebyś miała jakieś szczególne osiągnięcia w dziedzinie nauki ani nie słyszałem, że masz jakiś instytut badawczy. Myślisz, że poza nauką życia nie mam?

Na badania naukowe przyjdzie czas, gdy eksperyment się uda.

Nie przyjdę do żadnej starszej ode mnie, nieznanej kobiety, która chcę na mnie eksperymentować, odrazu zakłada, że chcę wszystkich oszukać i na dodatek hoduje węże.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 28 sty 2016, 17:47

A co Ty ode mnie chcesz ? :D Ja tu ani słowem nie wspomniałam o żadnych badaniach ani naukowych ani pro-naukowych. A z tym "Was" tak proponowany eksperyment przez Ciebie wtłoczyłam do bardzo prostych sztuczek modnych wśród wróżek i wróżbitów.
danut

Postautor: OneNight » 28 sty 2016, 17:50

Nie mam zamiaru nikogo przekonywać do jego wyników. Uznałem jedynie, że wartoby to sprawdzić.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 28 sty 2016, 17:58

Słuchaj, ale można tak sobie eksperymentować, tylko jako "stary wyga" :) w tym temacie napisałam tylko, że nic to nikomu nie da. Poczytaj rożne fora, ile w nich jest opisanych takich przypadków - chodzi o połączenia pomiędzy piszącymi, oddziaływaniem na siebie myślą, itp. z przesyłaniem intencji i niekiedy bardzo czytelną telepatią.

Ja sama napisałam ze sto o tym postów.
danut

Postautor: OneNight » 28 sty 2016, 18:24

Ale mi to coś da: powód do badań naukowych i pewność, że faktycznie coś jest po śmierci.

Podaj mi przykład takiego forum, bo niedowierzam.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 28 sty 2016, 18:27

Akurat przesył informacji pomiędzy ludźmi żyjącymi nie jest żadnym dowodem na życie po śmierci. Wydarzy się i tu - czekaj chwilę ;)
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi