Eksperyment z pismem automatycznym - ochotnicy

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Eksperyment z pismem automatycznym - ochotnicy

Postautor: OneNight » 27 sty 2016, 14:33

Szukam osób, które twierdzą, że posiadają zdolność pisma automatycznego. Gdy taka osoba się znajdzie, to postaram się do niej dojść swoim drugim "ja" i przekazać jakąś wiadomość.

Nie będzie to się działo odrazu, bo potrzebuję czasu - od dawna zdrowie fizyczne mi na to nie pozwalało, więc wyszedłem z formy. Teraz już jestem zdrowy.

Celem eksperymentu jest sprawdzenie, czy faktycznie człowiek może wychodzić sobie do tamtego świata. Myślę, że może to być ciekawe przeżycie :)

Kto chętny?
Awatar użytkownika
OneNight

Re: Eksperyment z pismem automatycznym - ochotnicy

Postautor: 1Prawda1 » 27 sty 2016, 15:10

Bardzo ciekawe. Będę śledził ten temat.
Bogiem jest niebo, fachowo: Świat Idei
Oto rzecz, która przez nasze ograniczenia potrafi szkodzić, czy będzie, czy nie będzie w określonej chwili używana: wiarygodność
https://www.youtube.com/watch?v=AYPcf2pbrYo
Awatar użytkownika
1Prawda1

Postautor: czarnyMag » 27 sty 2016, 17:31

Ja też będę śledził ten temat. Przeprowadź wnikliwe badania!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Re: Jak pomóc osobie z myślami samobójczymi?

Postautor: Arronax » 27 sty 2016, 18:51

Tylko zeby znalesc osoby chetne biegle w pismie automatycznym ...
Awatar użytkownika
Arronax

Postautor: Darel » 28 sty 2016, 12:54

Pomysł bardzo ciekawy, ale po pierwsze zgadzam się z poprzednikiem, a po drugie - wydaje mi się, że nie znajdziemy na forum osoby, która podejmie się takie wyzwania
Narodzić się, umrzeć, odrodzić ponownie i wciąż się rozwijać - takie jest prawo
Darel

Postautor: OneNight » 28 sty 2016, 13:35

Davidius, chyba nie wywnioskowałeś, że to JA BĘDĘ TYM DUCHEM PRZEKAZUJĄCYM WIADOMOŚĆ I NIKT NIE BĘDZIE WYWOŁYWAĆ DUCHÓW. Skoro w dziale "nasz spirytyzm" są osoby, które twierdzą, że na zdjęciach są przekazy napisane za pośrednictwem ich ręki, to w czym problem? Pesymiści....

Czyżby Ci ludzie wątpili w swój dar i celowo oszukiwali innych? Czemu miałby się nikt tego nie podjąć? Wystarczy zostawić kartkę i długopis na biurku, a ja zajmę się resztą.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 28 sty 2016, 16:30

Zgadzam się z Davidius, to co zaproponowałeś OneNigth jest bardzo mętne. Nie mam pojęcia kto by Ci się na taki apel zgodził. Uważasz się za podróżnika w OOBE na pstryknięcie palcem? A może potrafisz posługiwać się duszami innych ludzi działającymi na Twoje rozkazy? :D - A nigdy w życiu, ani Ty nigdzie nie przeskoczysz, ani nikt Ciebie nie wpuści do siebie nie zawołanie, wybij sobie Ty z głowy te swoje niby moce. Eksperyment sprawdzający hmm mam inny pomysł, ale dowiesz się o tym nie przez wypisaną tu sugestię, potem sprawdzimy :lol:
danut

Postautor: OneNight » 28 sty 2016, 16:50

Nikt by się nie zgodził na eksperyment? Przecież wszystko jest na mojej głowie. Skoro aż tak boicie się każdego spotkania z duchem, nawet tym żyjącym, to przepraszam bardzo, ale chyba trafiłem na forum filozoficzne nie spirytystyczne.

Danut, mam już w planach inne eksperymenty i co lepsze - ochotników. Ale ten eksperyment odbędzie się z waszą pomocą lub bez. Nie będę ukrywać, że ułatwiłoby mi to robotę, gdyby odbył się z waszą pomocą. O moje "niby moce" się nie martw.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 28 sty 2016, 16:58

Ale kto się czego boi - ty po prostu nie przyjdziesz, bo boisz się że Cię przegonię, nie raz już tak było z ludźmi z forum i ze mną :D Ostatni zakończył się rozbiciem kuli z setkami wężów, nie zaczynaj ze mną, bo potem płaczecie..
danut

Postautor: Kris » 28 sty 2016, 17:07

A może by tak spróbować hipnozy?.
Pismo automatyczne jest rzadkością, a w hipnozę można wprowadzić prawie każdego.
Najlepiej jeśli się zapamiętuje cała hipnozę, a jest to możliwe.
Nie ma wtedy nic do ukrycia, wszystko jest jawne i uczciwe.
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Następna

Wróć do Pytania i odpowiedzi