Xsenia pisze:Ja szanuję każdą żywą istotę, więc nie pisz, ze nikt nie szanuje tego zawodu.
A może
Xsenia pisze:To, że akceptuję ludzi, którzy uprawiają prostytucję, nie oznacza, że to popieram.
Xsenia pisze:Ja szanuję każdą żywą istotę, więc nie pisz, ze nikt nie szanuje tego zawodu.
Xsenia pisze:To, że akceptuję ludzi, którzy uprawiają prostytucję, nie oznacza, że to popieram.
Xsenia pisze:A coś na co sie nie ma wpływu lepiej zaakceptować, bo inaczej zawsze będziesz miał pretensje do świata i ludzi, że nie są tacy, jakimi ty chcesz ich widzieć.
stefan12 pisze:3. «pogodzenie się z czymś, czego nie można zmienić»
stefan12 pisze:No ja raczej pedofilii nie zaakceptuje i raczej szanować ich nie będę. Ale szanuję twój odmienny pogląd.

stefan12 pisze:Może problemem jest, że w dyskusji używasz słów i pojęć nie wiedząc co tak naprawdę znaczą:
szacunek
1. «stosunek do osób lub rzeczy uważanych za wartościowe i godne uznania»
http://sjp.pwn.pl/slowniki/szacunek.html
Dla mnie prostytucją, pedofilia czy morderstwo to nie są rzeczy godne uznania.
Ale masz oczywiście prawo uważać przeciwnie.
Davidius pisze: Ale legalny ''SEX BIZNES'' nie widzę w tym nic złego, o ile się to odbywa w legalny sposób i pod kontrolą służb państwowych - Policja , nadzór .
Davidius pisze: Natomiast KARANIE KLIENTA za SEX to jest pogwałcenie WOLNOŚCI OSOBISTEJ, cóż w średniowieczu też Karano za czytanie heretyckich książek i inne rzeczy i można było za to stracić życie
Davidius pisze: Prostytucja była i będzie, tak jak Marihuana co jedynie można zrobić to zalegalizować to zjawisko i ''ukulturalnić'' i nie z tym walczyć,

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości