Prostytucja i jej konsekwencje

Jeśli szukasz miejsca, gdzie zamieścić temat niezwiązany ze Spirytyzmem, złożyć życzenia, zamieścić ogłoszenie o sprzedaży "nienawiedzonego" domu to miejsce jest właśnie dla Ciebie.

Re: Prostytucja i jej konsekwencje

Postautor: Nikita » 19 sty 2016, 16:58

Ja nie popieram ale Ty oskarzyles przede wszytskim kobiety o ten proceder a moim skromnym zdaniem to mezczyzni sa za to odpowiedzialni...
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Postautor: stefan12 » 19 sty 2016, 17:10

Nikita pisze:Ja nie popieram ale Ty oskarzyles przede wszytskim kobiety o ten proceder a moim skromnym zdaniem to mezczyzni sa za to odpowiedzialni...

Gdzie? Zacytuj.
Awatar użytkownika
stefan12

Postautor: Xsenia » 19 sty 2016, 19:35

Stefanie czytaj ze zrozumieniem. Ani ja, ani Nikita nie napisałyśmy, że popieramy prostytucję. W ANI JEDNYM POŚCIE!!!
Wyznaję zasadę Sokratesa - "wiem, że nic nie wiem". :)
Awatar użytkownika
Xsenia
Moderator forum.

Postautor: Mirek » 19 sty 2016, 19:49

Stefanie one bronią ich zawodu, bo żadna praca prócz polityka ponoć nie hańbi. A co w tym zlego, że facet traktuje kobietę za pieniądze, jak przedmiot do rozładowania swoich żadz seksualnych? Zaplqcił więc ma prawo. Tak zapewne twierdzą: Xsenia i Nikita. Jak się z tym nie zgadzasz, to jesteś szowinistyczną świnią jak Cię nazwała Nikita, która nikogo nie ocenia.
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: Nikita » 19 sty 2016, 20:00

Znowu sie zaczyna... Proponuje przeczytac wszystkie posty ZE ZROZUMIENIEM...
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Postautor: stefan12 » 19 sty 2016, 20:29

Właśnie Mirku, czytaj ze zrozumieniem.
Jak kobieta pisze, że jesteś szowinistyczną świnią to przecież nie nazywa Cię szowinistyczną świnią. To jedynie Twoje urojenia.
Awatar użytkownika
stefan12

Postautor: stefan12 » 19 sty 2016, 20:35

Nikita pisze:Jak swiat swiatem prostytucja istnieje i bedzie istniec...i sa za to odpowiedzialni zarowno kobiety jak i mezczyzni...dlatego trzeba to poprostu zaakceptowac i nie osadzac..

No rzeczywiście Nikita wyraźnie wyraziła swój sprzeciw wobec prostytucji. :shock:
Awatar użytkownika
stefan12

Postautor: Xsenia » 19 sty 2016, 21:34

stefan12 pisze:
Nikita pisze:Jak swiat swiatem prostytucja istnieje i bedzie istniec...i sa za to odpowiedzialni zarowno kobiety jak i mezczyzni...dlatego trzeba to poprostu zaakceptowac i nie osadzac..

No rzeczywiście Nikita wyraźnie wyraziła swój sprzeciw wobec prostytucji. :shock:

No rzeczywiście Nikita MA OBOWIĄZEK wyrazić swój sprzeciw, a jeśli tego nie zrobi, bo AKCEPTUJE taką sytuację, choć jej nie popiera, to NALEŻY JEJ DOWALIĆ SŁOWNIE. Naprawdę Stefanie, popatrz na siebie i na własne zachowanie. Dalej uważasz sie za dobrego? Czujesz się lepszy, bo dosalasz innym, którzy piszą "brednie"? Taka jest twoja moralność i prawość? Bo ktoś akceptuje coś czego nie jest w stanie zmienić?
Chyba nie rozumiesz podstawowych zasad.
Następny świętoszkowaty, który by palił czarownice za wolnomyślicielstwo. Na szczęście Bóg dał nam wolną wolę, a ciebie można wsadzić do "ignorowanych".
Awatar użytkownika
Xsenia
Moderator forum.

Postautor: stefan12 » 19 sty 2016, 22:13

Nie histeryzuj.
Zacytowałem post w którym dosłownie Nikita pisze o "potrzebie zaakceptowania" prostytucji.
Gdzie tu "dowalanie"?
Chyba, że dla Ciebie dowalanie to cytowanie postów których treści się wypierasz, bo zmieniłaś pogląd i są one niewygodne w dalszej dyskusji.

PS. Rozumiem, że oficjalnie przyznajesz, że jesteś przeciwna prostytucji?
Awatar użytkownika
stefan12

Postautor: Xsenia » 19 sty 2016, 22:43

Stefan ręce, nogi i d*** przy tobie opadają. Dokładnie to napisałam 17.01.2016 o 9:38. Ja rozumiem, że moje przydługaśne posty nie są dla leniwych, ale jeśli ktoś chce komuś coś zarzucać, to dobrze by było choć przeczytać jego posty i poznać jego opinię. Tym bardziej, że dla Cthulhu wklejałam dodatkowo ten sam post!!!
viewtopic.php?f=13&t=2705&p=58100&hilit=popieram#p58100
viewtopic.php?f=13&t=2705&p=58141&hilit=popieram#p58141

Poglądów nie zmieniłam, ale zaczyna być wkurzające ciągłe powtarzanie jednego i tego samego, bo komuś się nie chce czytać. A coś na co sie nie ma wpływu lepiej zaakceptować, bo inaczej zawsze będziesz miał pretensje do świata i ludzi, że nie są tacy, jakimi ty chcesz ich widzieć.
Awatar użytkownika
Xsenia
Moderator forum.

PoprzedniaNastępna

Wróć do Różne różności