Davidius pisze:ale wy toksycznego terminu używacie ''potępienie'' zastąpcie to terminem -nie pochwalacie- - nie popieracie- ale bez takich średniowiecznych określeń typy potępienie .
stefan12 pisze:Chyba że, mówimy o poligamii również z pozycji kobiety, czyli jedna kobieta ma kilkoro mężów, ale chyba takowe związki nie występują w żadnej z kultur/religii.
Davidius pisze: Co do Prostytutek napisałeś że mają one zaniżone poczucie itp, etc ...niektóre tak, ale są i takie które LUBIĄ SEKS BO JE TO KRĘCI KAPUJESZ BO SĄ NIMFOMANKAMI -słyszałeś takie określenie, w krajach zachodnich, większość kobiet to robi z wyboru bo to lubi, owszem są dni kiedy mają dość - ze zmęczenia ,ale mówią że nadal to robią ten zawód bo to lubią bo ich to kręci kapujesz .

Davidius pisze:Krzysztoff
Jeżeli potępiasz prostytucje i używasz tego języka-wyrazu ''potępienie'' to mi się to kojarzy z inkwizycją stary poważnie,
.Davidius pisze:Co do Prostytutek napisałeś że mają one zaniżone poczucie itp, etc ...niektóre tak, ale są i takie które LUBIĄ SEKS BO JE TO KRĘCI KAPUJESZ BO SĄ NIMFOMANKAMI -słyszałeś takie określenie, w krajach zachodnich, większość kobiet to robi z wyboru bo to lubi, owszem są dni kiedy mają dość - ze zmęczenia ,ale mówią że nadal to robią ten zawód bo to lubią bo ich to kręci kapujesz
.Davidius pisze:Zbyt czarno widzisz zjawisko Prostytucji, może w Polsce robią to z większości z biedy ale np w USA, KANADZIE, AUSTRALII , czy w krajach Skandynawskich w większości robią to z wyboru
Davidius pisze: czyli dla ciebie świat jest albo czarny albo biały a pośrodku nie ma żadnych odceni, a dla mnie są odcienie, i taka jest różnica między tobą - Konserwatystą, a mną - Liberałem ,
Davidius pisze: jak dla mnie zbyt wąsko patrzysz na to zjawisko, wy ludzie religijni lub tobie podobni zawsze potępiają, oceniają, osądzają, zapewne Gejsze, Kurtyzany, Luksusowe Call Girls to też dla ciebie kobiety o zaniżonym poczuciu godności, nie wiem czy wiesz że w Japonii jak młoda dziewczyna chce iść za Gejsze-Luksusową Prostytutkę - to RODZICE JEJ GRATULUJĄ I CAŁA KLASA-LICEUM I SĄ Z TEGO DUMNI JEJ RODZICE, I ONA TEŻ-UCZĄCA SIĘ ZAWODU -GEJSZY-
Davidius pisze: są rodzice którzy np akceptują to że ich córka jest np CALL GIRLS i potrafią to zaakceptować, także nie uogólniaj tak ja trochę znam też ''świat'' więc jak nie znasz tego od PRAKTYCZNEJ STRONY to się nie wypowiadaj, bo demonizujesz i wpakowujesz do jednego worka - że wszystkie kobiety do Towarzystwa to biedne i zagubione istotki, zapewniam ciebie że nie jest tak, owszem część jest zagubionymi ludźmi a druga część się tym bawi i czują się w tym zawodzie dobrze bo lubią sex ....

Davidius pisze:Wiesz CTHU w takim razie ja TEŻ JESTEM ZABURZONY
Xsenia pisze:stefan12 pisze:Chyba że, mówimy o poligamii również z pozycji kobiety, czyli jedna kobieta ma kilkoro mężów, ale chyba takowe związki nie występują w żadnej z kultur/religii.
Poligynia - związek jednego mężczyzny z kilkoma żonami,
poliandria - związek jednej kobiety z wieloma mężami.
Poliandria występuje lub występowała w bardzo wielu kulturach:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Poliandria

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości