A ja również tu pisałam o widzeniu Xaviera i moim w tej sprawie, że są zgodne, ale nie pamiętam już, w którym temacie. Nie wiem, czy nie w temacie Casandry i jeszcze jakimś. Nadto już nie chce mi się nawet czytać jak to Mirek widzi więcej ponad zmysłowo i wszystko wie najlepiej, i czepiania się mnie omal w każdym temacie. Jakoś nikt nie daje dojść do słowa temu kto naprawdę przekroczył granice i miał ten rzeczywisty kontakt z innym światem a nie poprzez białą szałwie, czy inne rytualne medytacje, widzenia, kombinacje. Cóż rzecz... mogłabym pisać i pisać i przedstawiać swoje widzenia, ale za Boga nie będą one zgodne z utartym pojmowaniem, więc... raczej zamilknę na tej stronie

Aha te dolegliwości połączone z uszkodzeniem ciała w jednym z hologramów przez reakcję łańcuchową i połączenia z całą resztą która reprezentuje dany układ nie są karą a konsekwencją, pisałam o wypadku rozbiciu głowy i odczuwaniu bólu głowy w tej rzeczywistości w tym samym czasie.. Sprawę można wyjaśnić drobiazgowo i jej mechanizm.. W filmie o Xavierze padają słowa wyjaśniające to, czym dla nas powinno być znaczenie słowa samobójstwo, jakie samobójstwo pociąga za sobą te konsekwencje.
Samobójstwo jest wszelakim powolnym działaniem przeciwko sobie, niszczeniem się wewnętrznie- duchowo, pozbawianiem wyższych wartości poprzez popełnianie przestępstw ujętych w naszym przekonaniu za siedem grzechów głównych, a nie jest tylko fizycznym znęcaniem się i zabiciem własnego ciała, bo śmierć jest tylko przejściem do innej egzystencji.