Wydaje mi się ze Vinitor sobie z nas jaja robi, a jezeli nie to jedyne co moge zrobic to -> [*] .

vinitor pisze:jb3 pisze:Skoro forumowicze zawiedli, to proponuję przyjechać na wykład Divaldo Franco, który odbędzie się 8 Maja w Warszawie. Chętnie podzieli się swoim zasobem wiedzy
Wielkie dzięki! To się nazywa gest! A czy pokryjesz mi koszty podróży czy mam iść na żebry?
W razie czego doradź, gdzie jest najlepszy punkt, żebym zdążył nazbierać.
Liczy się dobre serce i miłosierdzie, a tego niektórym nie brakuje. Może przy okazji poznam jakiegoś klawego spirytystę, co zapiszę w pamiętniku, bo to naród bardzo skryty i nie rzuca się w oczy.
A propos Divaldo. Skąd u niego ten zapał do dzielenia się wiedzą? Przecież o tym jest w książkach, w czasopismach, dziennikach. Chyba nie jest zorientowany, że polscy spirytyści są bardzo oszczędni w słowach i nieskorzy do naśladownictwa.

vinitor pisze:Są jednak szczęściarze, którzy doszukali się okruchów, śladów w postaci wrodzonych idei.
Osobiście tego nie potwierdzam. Ja ich nie miałem. Może któryś z dyskutantów zdradzi ile razy skorzystał z tych obfitych wspomnień przekształcających się we wrodzone idee?
Każdy ma swoje tajemnice. Nie nalegam, chociaż tego w książkach nie ma.
vinitor pisze:Wielkie dzięki! To się nazywa gest! A czy pokryjesz mi koszty podróży czy mam iść na żebry?
W razie czego doradź, gdzie jest najlepszy punkt, żebym zdążył nazbierać.

Voldo pisze:Konradzie, zmień proszę autora cytatu, bo wygląda, jakbym to ja go napisał

Skąd u niego ten zapał do dzielenia się wiedzą? Przecież o tym jest w książkach, w czasopismach, dziennikach. Chyba nie jest zorientowany, że polscy spirytyści są bardzo oszczędni w słowach i nieskorzy do naśladownictwa.

konrad pisze:1. Proponuję, byś przyjrzał się samemu sobie, swoim skłonnościom, a na pewno coś znajdziesz.
2. Ale jeśli naprawdę chcesz przyjechać na wykład Divaldo, daj mi znać, ile pieniędzy potrzebujesz, a postaram Ci się jakoś pomóc.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości