1Prawda1 pisze:Bo ja osobiście i ciesze się że tak myślę: gdybym zobaczył bardzo wysoko rozwiniętego ducha w ciele ludzkim, który absurdalnie dla mnie mówi o dobru to ja i ciesze się z tego, że tak mam przynajmniej powiedziałbym do niego ''nie mam zdania na ten temat'' i na pewno skoro mówi tyle o dobru i doszedł do czegoś z niebios - na pewno takiej osoby bym nie skreślił tak jak Mirek to robi. Jeżeli czegoś nie wiem, bo dobra Bożego jeszcze nie poznałem w pełni to nie mówię człowiekowi który dobro chwali wielce i dużo pisze o nim, że on zbłądził.

A jeżeli czegoś nie wiesz, to nie bój się o tym powiedzieć. Nie musisz udawać, że wiesz. Nikt Cię za to, a przynajmniej ja, nie wyśmieje.
Xsenia pisze:1Prawda1 pisze:Wiatr1000 pisze:Niebo dla mnie to stan umysłu, bardziej pod kątem psychologicznego samopoczucia i interpretacji istniejącego świata
Ja jestem tego samego zdania.
Ja też1Prawda1 pisze:Nie bój się o to, ale możesz mi z ciekawości rozwinąć co miałeś na myśli?
A mogę ja napisać, jak to zrozumiałam?Wiatr martwi się, że zamkniesz się całkowicie w swoim umyśle, bo nie chcesz przyjmować rzeczywistości taką jaka jest naprawdę.
1Prawda1 pisze:Xsenia ja Cię w pełni rozumiem. Spróbuj choć troszeczkę zrozumieć mnie: na moim poziomie rozwoju taka postawa jest należyta.
Jesteśmy TU w jakimś celu
1Prawda1 pisze:Jesteśmy TU w jakimś celu
W jakim? Jeśli dla doświadczenia to moje doświadczenie właśnie mówi mi abym przyjął postawę taką jaką mam teraz. Podaj mi jakiś przykład co powinienem zmienić.
Ja tylko mówię i chce ci uświadomić, byś brał pod uwagę, że Ty też możesz się mylić
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość