1Prawda1 pisze:Te lekcje dotyczą tego żeby ulepszać nasze życie codzienne tak?
Nie.
Te lekcje dotyczą ulepszania nas samych, dotyczą ulepszania naszej duszy.
1Prawda1 pisze:Te lekcje dotyczą tego żeby ulepszać nasze życie codzienne tak?
1Prawda1 pisze:A mógłbyś mi napisać na czym polegają te lekcje? Choćby jedna rzecz, bo Danut pisała inaczej o tych lekcjach, chyba że źle ją zrozumiałem.
1Prawda1 pisze:A mógłbyś mi napisać na czym polegają te lekcje? Choćby jedna rzecz, bo Danut pisała inaczej o tych lekcjach, chyba że źle ją zrozumiałem.
danut pisze:1Prawda1 pisze:A mógłbyś mi napisać na czym polegają te lekcje? Choćby jedna rzecz, bo Danut pisała inaczej o tych lekcjach, chyba że źle ją zrozumiałem.
My z soldado nie mamy 100- tu procentowej zgodności w pojmowaniu tych spraw.
danut pisze:Soldado to jest oczywiste, cały czas jesteśmy na drodze wyborów, rzecz w tym że musimy dobrze wybierać, aby nie pociągnąć za cudzy i nieodpowiedni sznurek, by nie wejść w lesie( symboliczna droga przez życie) w chaszcze, nie zgubić łączności z samym sobą, z miłością i "sercem". Jeśli chodzi o kłody pod nogi - możesz się tu poświecić, ściągnąć je wszystkie z własnego kosza na siebie, w ten sposób zmieść je sobie z drogi w innej rzeczywistości, ale pamiętaj możesz to zrobić tylko przez nieutracenie swojego człowieczeństwa, tylko tak przyniesie to efekt i się nie zagubisz.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości