danut pisze:Skąd wiesz co czują duchy i co by im się chciało? Skąd wiesz, ze ktoś będzie rozpaczał nad swoimi czynami a ich nadal nie wielbił i nie uznawał za fajne? Nawet po śmierci.

Achill pisze:I flaviusie wierz mi zlosliwe duchy potrafią zajrzeć Ci w dusze i wyciagnac najgorszą rzecz jaką w życiu uczyniłeś tylko po to aby Cię wystraszyć i zachwiać Twoja wiarąą, podważyć sens dążenia ku poprawie. Są świadome swoich poczynań.
Flavius pisze:danut pisze:Skąd wiesz co czują duchy i co by im się chciało? Skąd wiesz, ze ktoś będzie rozpaczał nad swoimi czynami a ich nadal nie wielbił i nie uznawał za fajne? Nawet po śmierci.
Z całym szacunkiem, ale ani ja nie wiem, ani Ty... Różnica jest tylko taka, że w moich wypowiedziach pojawiają się zwroty takie jak: ,,moim zdaniem'' , ,,w moim wyobrażeniu'' , ,,według mnie'', z kolei Ty jesteś bardzo pewna co do swoich przypuszczeń i z trudem przychodzi Ci akceptacja tego, że ktoś inny może mieć odmienne wyobrażenia w danej kwestii... Nie jesteśmy martwi i o tym jakie są prawdziwe reguły po śmierci dowiemy się dopiero, gdy takowa dla nas nastąpi... Nie można wierzyć na sto procent ani Księdze Duchów, ani przekazom otrzymywanym przez media, a idąc tą drogą zostają nam jedynie własne fantazje wyobrażenia, hipotezy... Proszę Cię więc, abyś nie podchodziła ze zbytnią pewnością do wygłaszanych przez siebie poglądów na temat życia po śmierci i żebyś jednocześnie szanowała wyobrażenia innych na ten temat..

Achill pisze:Uszanujmy więc wzajemnie swoje stanowiska
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości