Książka ,,Kwantowa rzeczywistość''

Jeśli szukasz miejsca, gdzie zamieścić temat niezwiązany ze Spirytyzmem, złożyć życzenia, zamieścić ogłoszenie o sprzedaży "nienawiedzonego" domu to miejsce jest właśnie dla Ciebie.

Re: Książka ,,Kwantowa rzeczywistość''

Postautor: Mirek » 11 lis 2015, 20:24

Uprzedzenia zrodziły się z dyskusji i zrodziły wątpliwości, czy nie znajdzie się tam fragmentów książek wielu zagranicznych autorów, jak w większości książek polskich autorów o tematyce duchowo rozwojowej.
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: danut » 11 lis 2015, 20:28

Więc my nie jesteśmy z tej większości, a rzucanie mięsem na zaś co najmniej niegrzeczne. I gdy ja o tym pisałam na forach to jeszcze nawet zagranicznych książek o tej tematyce nie było, nikt nie słyszał ot tak na ulicy o fizyce kwantowej.. plus nie jestem żadną nauczycielką duchową co tu takie modne , od wiecznie stawiam im nawet kontry na forach, itd. itd..
danut

Postautor: Mirek » 11 lis 2015, 20:36

danut pisze:Więc my nie jesteśmy z tej większości, a rzucanie mięsem na zaś co najmniej niegrzeczne. I gdy ja o tym pisałam na forach to jeszcze nawet zagranicznych książek o tej tematyce nie było, nikt nie słyszał ot tak na ulicy o fizyce kwantowej.. plus nie jestem żadną nauczycielką duchową co tu takie modne , od wiecznie stawiam im nawet kontry na forach, itd. itd..

Możesz rozwinąć te rzucanie mięsem, bo nie bardzo rozumiem co w tym przypadku masz na myśli?
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: danut » 11 lis 2015, 20:38

Wasze rzucanie mięsem- oskarżanie o nabijanie kasy, plagiat co to jest i na jakiej podstawie? Masz mnie za głupią ze czytać nie umiem tego co piszecie?
danut

Postautor: Mirek » 11 lis 2015, 20:50

Nie oskarżam Cię o plagiat ani o nabijanie kasy. Dlaczego wszystkich wkładasz do jednego worka? Mam pewne obawy wiec zadałem pytanie, ponieważ kilka książek polskich przeczytałem i odnalazłem tam te wspomniane fragmenty.
Interesuje mnie zdobywanie nowej wiedzy, której jeszcze nie znam. Skoro jest tak jak twierdzisz, to nie rozumiem Twojego wzburzenia. Prawda przecież sama się obroni.
Obrazek
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: danut » 11 lis 2015, 20:59

No cóż z racji swojego zawodu wydaje mi się, ze byłam sprawiedliwą nauczycielką, a sprawiedliwy nauczyciel musi być surowy, nie może uczniom ulegać i stawać się wobec nich słabym- piszemy o dzieciach, bo nie ma mowy bym przyjęła rolę nauczyciela wszystkich ludzi, to tylko za wysokie czyjeś ambicje, choć spotykam ludzi marzących o takiej roli.
danut

Postautor: Mirek » 11 lis 2015, 21:02

Obrazek
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: danut » 11 lis 2015, 21:07

Mierz siły na zamiary i potraf siebie ocenić :D To motto jest chyba lepsze plus Poznaj siebie i swoją wartość i nie klękaj przed innymi na kolana, gdyż oni tylko tak chcieliby ciebie widzieć. Liczy się siła i hart ducha. Chciałeś mojej nauki- no to ją masz, ;)
danut

Postautor: Natasza » 11 lis 2015, 21:32

Mirku

autorzy książek , które mam na swoich pułkach to ludzie pełni godności, budzący szacunek i podziw świata nie tylko czystej nauki, to ludzie tak światli, że nie ma na nich skazy buty , pychy i arogancji , nie skalali się obraźliwymi treściami a wielu z nich to nobliści , obdarzeni wysoką kulturą osobistą, i dlatego budząc mój szacunek zostaną na moich pułkach

inne książki oddaję za darmo....
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Mirek » 11 lis 2015, 21:38

Dzięki za odpowiedź Nataszo. ;)
Awatar użytkownika
Mirek

PoprzedniaNastępna

Wróć do Różne różności