Sen o rozczłonkowaniu i ponownym połączeniu ciała

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Sen o rozczłonkowaniu i ponownym połączeniu ciała

Postautor: Wiatr1000 » 07 lis 2015, 15:34

Nikita chce ci powiedzieć, że po tym śnie czuje się zupełnie inaczej ;) A druga rzecz: TEN TYP tak ma ;) Typ zamknięty w sobie który mieli i mieli w swojej głowie wiele spraw i je samemu w ciszy przeżuwa, najbardziej problemy, bóle itd. Mówię kolejny raz, że dziwnie się czuje co do tego co było.

Widać to jest jakiś reset wszystkiego, odcięcie się, nie wiem. Lękam się tylko emocji i uczuć, że tak szybko przemijają nawet w głowie rozmyślanie o tym zanika. Wszystko ulatuje. Boję się, że nic nie zostanie po tym wydarzeniu :roll: Bo już wtedy mało co było. Nikt nie miał takich snów lub przeżyć?

Dla mnie Opiekunka mimo braku fizyczności i odczuwania w 5 zmysłów jest bliższa niż każdy człowiek fizyczny :P Dzięki niej nie czuje się tak samotnie ;) Choć tak rzadko się komunikuje :(
Wiatr1000

Postautor: OneNight » 07 lis 2015, 16:54

Brak emocji powiadasz?
Powody by przejmować się ? Bardziej
ten nagły zanik emocji i uczuć, boje
się
, że to mnie doprowadzi tylko do
biologicznej maszyny. ...

No proszę, a jednak coś czujesz :D
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Wiatr1000 » 07 lis 2015, 17:26

Chodzi mi oto, że wtedy czułem w sobie poprzez rozmyślanie o tym wewnątrz siebie :roll: Przeżywałem to w środku bardzo długo. Teraz to szybko u mnie umyka :roll: Nie wiem czy tak to powinno być :roll: Czy to nie spowoduje większego z obojętnienia, pustki itd. :P

Jedna rzecz jest dobra, że lżej mi jest i mam inne spojrzenie inny odbiór w paru sprawach ;)
Wiatr1000

Poprzednia

Wróć do Pytania i odpowiedzi