Witam serdecznie

Najlepsze miejsce do tego, by zacząć przygodę z naszym forum. Przywitaj się, napisz, kim jesteś, jak do nas trafiłeś...

Re: Witam serdecznie

Postautor: Casandra » 04 lis 2015, 21:10

Ja kiedyś widziałam koty wspinające się po zasłonkach w moim pokoju. Oczywiście nie miałam wtedy ani jednego kota w domu, za to miałam ponad 40 stopni gorączki. Może to nie to samo co widzenie duchów, ale odjazd niezły, z tym, że nie polecam. Samopoczucie takie, że w porównaniu do mnie, na przykład osoba rozjechana przez tira czułaby się świeżo i rześko przy mnie :-) he he
Stworzyłeś Panie tyle krętych dróg, pozwól mi proszę dostrzegać też Twe drogowskazy.
Awatar użytkownika
Casandra

Postautor: danut » 04 lis 2015, 21:14

Moja córka przy wysokiej gorączce słyszała motory dwóch motocykli i widziała że wjeżdżają one na ławę w pokoju i świeca prosto w nią na łózko, to był odjazd.. :) Niby nic ale skąd akurat motocykle, skoro to jej mamusia uwielbiała jazdy na nich a ona od urodzenia nie miała z nimi nic wspólnego?
danut

Postautor: Casandra » 04 lis 2015, 21:18

Wow:-) nieźle. Ja też uwielbiam motocykle, pasją zaraziłam też synka, chciałby na nich jeździć cały czas:-)
Jak widać nasz przegrzany mózg nieźle potrafi szaleć:-)
Stworzyłeś Panie tyle krętych dróg, pozwól mi proszę dostrzegać też Twe drogowskazy.
Awatar użytkownika
Casandra

Postautor: fruwla » 04 lis 2015, 21:45

Xsenia pisze:Gdy śni mi się kartka białego papieru, która się mnie i zamienia w żółwia, który sie prostuje i zamienia w białą prostą kartkę, która się mnie i zamienia w żółwia, i tak w kółko,

:lol: :lol: czyste origami !
" Punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia "
fruwla

Postautor: Xsenia » 04 lis 2015, 22:41

fruwla pisze: czyste origami !

No prawie, bo żółw jest z tych królewskich ogromny i zielony. :)

Casandra pisze:Jak widać nasz przegrzany mózg nieźle potrafi szaleć:-)

Szczera prawda :)
Wyznaję zasadę Sokratesa - "wiem, że nic nie wiem". :)
Awatar użytkownika
Xsenia
Moderator forum.

Postautor: soldado » 05 lis 2015, 22:51

Natasza pisze:danut coś Ci powiem...
w moim temacie soldado próbując mi przekazać informacje odnośnie tego kim są ONI napisał mi , że słyszy słowo ,, STRAŻNICY,,
gdy tylko to napisał osunęłam się na mojej kanapie, wiesz dlaczego? To samo słowo usłyszałam około pół roku temu gdy prosiłam by mi powiedzieli w końcu kim są...czy można to ogarnąć swoim prostym myśleniem? jak ja mam się z tym czuć?!

Na innym forum pokazałem Twój temat danut.
W ten sposób m.in. ściągłem ją tutaj, bo macie doświadczenia, które mają wiele ze sobą wspólnego.
Strażnicy, to Istoty, które sprawują nadzór nad rzeczywistościami i wszystkim tym, co się w nich znajduje.
Kontrolują zarówno nas, jak i osoby ,,odcieleśnione'' - duchy.
To co bardzo ważne to fakt, że miałyście takie doświadczenia, bo Oni chcieli, żebyście je miały..
Nie ma przypadku, on nie istnieje.
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 06 lis 2015, 16:26

Soldado jeszcze trafniej to określiłeś. Dlatego podobał mi się też ten film oparty na faktach o Chico Xawierze. Po zmarłego przychodzą z noszami i zabierają go do odpowiednika naszego szpitala. Są tam pięknie przedstawione zaświaty z hierarchią w nich. Nasze kultowe hasełka - Czym naprawdę jest rzeczywistość? i Nie ma przypadków, one nie istnieją. :D
danut

Postautor: Natasza » 06 lis 2015, 16:31

ale co my mamy z tym wspólnego, dlaczego? powiedz.......
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 06 lis 2015, 16:53

Ja wydedukowałam tak, że ktoś może i dawno temu, ale dotyczyło to mojej rodziny i ostatecznie uderzyło we mnie wsadził łapy naruszając ścisły schemat rzeczywistości, której jestem częścią i którą współtworzę. A tak być nie może i przyszedł stamtąd odzew, nastąpiła era oczyszczania, rozwiązywania zapętleń. Odezwali się do mnie i robią to z moją pomocą. To działa jak wszechmocna ręka sprawiedliwości. Myślę tez ze zaglądnęli w wiele innych takich zapętleń i rozplątują je, a każdy z nas ma swój zasięg w tworzeniu się rzeczywistości.
danut

Postautor: Natasza » 06 lis 2015, 17:04

ale dlaczego my Ich tak widzimy, czujemy? dlaczego to miało by się odbywać w taki sposób zamiast po cichu i bezwidocznie???
mi przychodzą na myśl różne sytuacje z mojego życia, i nie wiem od której miałabym zacząć myśleć, od tej kiedy miałam rok i , czy od tej kiedy miałam 8 lat i byłam u siostry mojej babci i leżałam na jej chaise longue , czy od tej gdy miałam 11 lat i przy moim młodszym bracie musiałam (.....), a może jednak mając 10 lat gdy szłam rano pustą ulicą do salki katechetycznej i (....) a może to jak miałam 13 lat i prosiłam bym mogła odłożyć w spokoju piłkę i wtedy (...) a może kolejne lata
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

PoprzedniaNastępna

Wróć do Witamy!