Witam serdecznie

Najlepsze miejsce do tego, by zacząć przygodę z naszym forum. Przywitaj się, napisz, kim jesteś, jak do nas trafiłeś...

Re: Witam serdecznie

Postautor: danut » 02 lis 2015, 22:28

Dobrze, ale dlaczego to wszystko się sprawdza? Jednak zostajesz okradziona, i ten ktoś jednak umiera? Czy dzieje się inaczej? Mnie niektórym zdarzeniom siłą woli udało się uciec i nie przyjąć ich. Wyraźnie zrozumiałam to przy sprawie mojego rozdwojenia się i zepchnięcia mnie w przepaść na innym planie niż tu. Rzeczywistość nie jest zapisana z góry bez możliwości dokonania w niej zmian, inaczej nasze powtarzanie tylko bez końca tych samych zdarzeń byłoby bez sensu. Myślę, że dużo jest w Twoich rękach, raczej w duszy. Kim oni są - zapewne grupą powiązanych z Tobą dusz, bo oni o nas nie zapominają wraz ze swoją tu śmiercią. Jest tez coś jak jądro naszej świadomości, której tu jesteśmy tylko częścią, a cała reszta jej się z nami integruje próbując pomóż i wpłynąć na naszą rzeczywistość. Nie można wtedy tylko uczynić nam nic złego, by nie oddalić się od niego lub nie połączyć się z naszą odwrotnością, a ta jest bardzo podstępna. Potrzeba tu mądrości, na razie dalej w tej sprawie nie jestem pewna co mam Ci poradzić..
danut

Postautor: Natasza » 02 lis 2015, 22:39

Za pierwszym razem złodziej mnie okradł bo myślałam , że kradzież nastąpi następnej nocy po komunikacie, a nastąpiła dwa dni później; musiałam nauczyć się czytać te komunikaty ; choć nie każde zdarzenie da się zatrzymać i są nieodwołalne to w wielu sytuacjach pomagają mi i moim bliskim.
Trzy razy zostałam ocalona...

Jestem bardzo ciekawa Twoich doświadczeń, mówisz , że nawet z Nimi się spierałaś, jak się Tobie pokazują? jak wyglądają?
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 02 lis 2015, 22:55

Moje doświadczenia opisałam dokładnie w książce, którą soldek tutaj polecił :) Rozmawiałam z nimi jak z prawdziwymi ludźmi, nie orientowałam się nawet podczas spotkań, że nimi nie są. W wizjach uczestniczyłam z pozycji bycia tu i tam w dwóch postaciach. Widziałam jak biorę w nich udział. Twoje doświadczenia są bliższe doświadczeń mojego brata, dlatego wiąże je bardziej z naturą miejsca, szamanizmem, przy nim je obserwowałam, podobno nie wolno mnie jest się w to wtajemniczać. To jest chyba wyższa półka i serio też nie wiem, czy Ty dasz z tym rady, lub to moja dociekliwość mnie musi powstrzymać z tym, w ciemno nie przyznaje nikomu racji, ani wtedy gdy tylko mam uwierzyć, a nie wiem :)
Mogą i za tym stać te same istoty ale objawiają się u nas ( mnie i brata)trochę inaczej. Też mnie jak i Ciebie chronią i o tym wiem. Niestety nie udaje się nam wszystkiego uniknąć, jednak poznajemy przyczynę tych ingerencji przez to, choć czasem dopiero po czasie.
danut

Postautor: Natasza » 02 lis 2015, 23:05

byłam dziś w empiku ale nie dostałam Twojej książki i muszę jutro ją zamówić przez internet
czy Twój brat w jakiś sposób sam przywołuje Ich? ja nigdy nic nie zrobiłam by ich znaleźć
dlaczego Oni Was ,, namierzyli?,,
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 02 lis 2015, 23:12

On w jakiś sposób przywołuje tę siłę, jest wobec niej bardzo ostrożny i zna jej wartość, nie chce wykorzystywać jej nadaremno, przez połączenie z nią wyczerpuje się jego zdrowie fizyczne, nie jest bezpiecznie samemu do tego doprowadzać.
To namierzanie musi tkwić w naszej naturze, mamy połączenie z wiecznością, pewnie i u Ciebie jest podobnie, ale to chyba dobrze, że nie zerwaliśmy tej łączności a po prostu mamy ją, łatwiej nam będzie potem się tam odnaleźć przez to.
danut

Postautor: Natasza » 02 lis 2015, 23:23

danut coś Ci powiem...
w moim temacie soldado próbując mi przekazać informacje odnośnie tego kim są ONI napisał mi , że słyszy słowo ,, STRAŻNICY,,
gdy tylko to napisał osunęłam się na mojej kanapie, wiesz dlaczego? To samo słowo usłyszałam około pół roku temu gdy prosiłam by mi powiedzieli w końcu kim są...czy można to ogarnąć swoim prostym myśleniem? jak ja mam się z tym czuć?!
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 02 lis 2015, 23:43

A i u mnie pisaliśmy o tych Strażnikach :). Może i tak - ale wiesz czego oni pilnują? Ja myślę, że rzeczywistości, bo np. mój żołnierz okrutnie wściekał się na takiego magika, który kiedyś próbował zmieniać mi rzeczywistość. Nawet powiedział mi wprost, że ściga go bezlitośnie, podobnie jak drugą osobę, która uczyniła wiele zła, więc z tego by wynikało, że istnieją ludzie psujący bieg rzeczywistości i kierujący ją w przepaść, lub w złym kierunku. Dlatego my mamy stanowić im przeciwwagę i walczyć o lepsze jutro, nie pozwolić na to, gdyż żeby inna rzeczywistość mogła tu czegokolwiek dokonać musi objawić się to w naszym rzeczywistym działaniu. A że pilnują nas i nam pomagają też może być tego przyczyną, bo to przez nas klatki zdarzeń ułożą się właściwe i dzięki temu nie stanie się to przygotowane w innym garnku. Po wartościach tych ludzi, z którymi on miał na pieńku sądzę, że stoję po dobrej stronie.
danut

Postautor: Natasza » 02 lis 2015, 23:47

Strażnicy- jest ich czterech
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 02 lis 2015, 23:57

Myślisz o tych z Biblii? Czy o jeźdźcach Apokalipsy? Trudno jest mi się do tego odnieść. W każdym razie w naturze każdej z tych postaci ( były dwie, a ja z przyszłości trzecia :shock: ) odnalazłam cechy wielu znanych mi ludzi wcześniej tu żyjących. Wszystkim znane były tajemnice życia i śmierci, przyszłość, oraz jej możliwości zaistnienia.
danut

Postautor: Natasza » 03 lis 2015, 00:03

nie, w ogóle się separuję w tym momencie od doktryn religijnych - nie wiem kim są
na moje pytanie kim są odpowiedzieli jednym słowem ,, Strażnicy,, nie wiem czego pilnują nie mam pojęcia????? Ty przynajmniej otrzymałaś odpowiedź
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

PoprzedniaNastępna

Wróć do Witamy!