Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, mediumizm

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: JESTEM MEDIUM (o ludziach ze zdolnościami mediumicznymi)

Postautor: Natasza » 08 paź 2015, 15:26

Soldado wie kim oni są, ja nie potrafię ich nazwać.

Dobrze zrobię to , bo może powinnam Wam to powiedzieć i ostrzec. Najbardziej przerażające było pierwsze spotkanie z nimi, we śnie jak miałam 17 lat. We śnie, niespodziewanie usłyszałam miły, ciepły głos, nie wiem czy była to kobieta czy mężczyzna, wydawał się bardzo młody. Powiedział mi , że chce bym zobaczyła świat , z którego pochodzi . Nie chciałam uwierzcie, ale głos był ciepły, miły i zapewniający , że nic mi nie grozi , że spokojnie wrócę do siebie - ?......
tym swoim ciepłym głosem powtarzał ,, chodź, proszę , nie bój się , zobaczysz coś..,, Miałam wrażenie , że mnie gdzieś zaprowadza, unosi, no nie wiem jak to ubrać w słowa .Znalazłam się w jakimś pomieszczeniu, w którym było duże przyjęcie. Słyszałam muzykę, widziałam jakby ludzi uczestniczących w tej zabawie.

Nagle usłyszałam przeraźliwy krzyk mężczyzny, może nawet kilku mężczyzn i zamiast muzyki, zastawionych stołów znalazłam się w ułamku sekundy przed ok 10 -cioma - postaciami przypominających sylwetki z szarego ciemnego dymu.. Nie widziałam oznak ludzkich takich jak oczy, usta, po prostu słupy dymu jedne wyższe, drugie niższe. Czułam się jak przed jakimś trybunałem sędziowskim. Co jeszcze czułam? że się śmieją ze mnie z tego ,że ich się boję , a bałam się tak , że nie byłam w stanie im odpowiedzieć i sądziłam , że to mój koniec, że umrę przed nimi. W ułamku sekundy zrozumiałam, że ta istota zapraszająca oszukała mnie i zwabiła przed nich, dosłownie czułam to jak docierało do mojej głowy, że dałam się tak zwabić i że nie mam ucieczki. Nagle usłyszałam słowa ,, czy nas słyszysz i rozumiesz? ,, nie byłam w stanie im odpowiedzieć, nie byłam w stanie ruszyć powiekami tak się bałam. Ich wygląd, ta realność , ta atmosfera że jesteś w pułapce bez wyjścia bezbronny przed nimi , że masz tak jasną świadomość, że jesteś w śnie i wiesz o tym. Oni coś mi mówili ale nie byłam w stanie słuchać , wtedy kazali mi podejść do tego jednego jakby w środku i odebrać zwój papieru - wyglądał jak zwinięty stary pergamin .Nie chciałam nawet kroku zrobić, ale nalegali i obiecali, że jak wezmę ten pergamin to odejdę w spokoju. Inny powiedział ( to nie był głos werbalny tylko docierał tam do mnie do głowy i swiadomosci) że przekazują mi informację. Pamiętam jak każdy krok ku tej osobie ze zwojem sprawiał mi problem. Oczy miałam dosłownie spuszczone w dół i kiedy dotknęłam zwoju - nagle znalazłam się na drodze, widziałam ciężarówkę wypełnioną jakby grysem, potem zobaczyłam jak przechyla się na bok i słyszę huk. Nagle zobaczyłam martwego mężczyznę, który leżał bezwładnie na tym grysie, kamieniu twarzą do niego. Obudziłam się natychmiastowo spojrzałam na zegar była 05:10. Sapałam jak zdyszany pies a moje ciało całe się trzęsło.
Co było dalej? Obudziłam rodziców, brata , opowiadałam im z całą mocą o tym co widziałam z każdym detalem. Wieczorem długo rodziców nie było w domu. To nie był czas telefonów komórkowych. Pamiętam jak około 18:00 otworzyły się drzwi i wszedł tato ( którego zdazył poznać soldado), miał zapłakaną twarz . Dokładnie o 05:10 nad ranem mój wujek ( ojciec chrzestny) jechał ciężarówką wioząc kamień.....
Od tego co Wam powiedziałam wszystko się zaczęło. Reszty nie chcę Wam na razie mówić.....
Ostatnio zmieniony 08 paź 2015, 16:21 przez Natasza, łącznie zmieniany 1 raz
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Pawełek » 08 paź 2015, 15:41

Przeważnie gdy skontaktuje się z nami dobry duch, to nie mamy najmniejszych wątpliwości co do tego że nie jest on zły. Najwidoczniej to był powód Twojej nieufności do tej postaci, że Twoja dusza mogła wyczuwać że coś jest nie halo.
Awatar użytkownika
Pawełek
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: Edi » 08 paź 2015, 15:59

Pawełek pisze:Przeważnie gdy skontaktuje się z nami dobry duch, to nie mamy najmniejszych wątpliwości co do tego że nie jest on zły. Najwidoczniej to był powód Twojej nieufności do tej postaci, że Twoja dusza mogła wyczuwać że coś jest nie halo.

To co z pierwszym głosem, który ją wprowadził i był taki miły i ciepły?
Dlaczego w tady nie wyczuł a zagrożenia ?
Awatar użytkownika
Edi

Postautor: Pawełek » 08 paź 2015, 17:08

Edi pisze:
Pawełek pisze:Przeważnie gdy skontaktuje się z nami dobry duch, to nie mamy najmniejszych wątpliwości co do tego że nie jest on zły. Najwidoczniej to był powód Twojej nieufności do tej postaci, że Twoja dusza mogła wyczuwać że coś jest nie halo.

To co z pierwszym głosem, który ją wprowadził i był taki miły i ciepły?
Dlaczego w tady nie wyczuł a zagrożenia ?

Natasza pisze:We śnie, niespodziewanie usłyszałam miły, ciepły głos, nie wiem czy była to kobieta czy mężczyzna, wydawał się bardzo młody. Powiedział mi , że chce bym zobaczyła świat , z którego pochodzi . Nie chciałam uwierzcie, ale głos był ciepły, miły i zapewniający , że nic mi nie grozi , że spokojnie wrócę do siebie - ?
Awatar użytkownika
Pawełek
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: soldado » 08 paź 2015, 19:35

Natasza pisze:jedyną osobą, która miała podobnie jak ja była moja prababcia , pozostałe osoby tylko raz lub dwa razy przez całe życie ,, coś,, dziwnego spotkało ale nie z taką eskalacją; dzisiaj kupię białą szałwię, nie jestem spirytystką , nie jestem medium , nie chcę ich

Masz ukryte zdolności w sobie, podobne miała Twoja Prababcia.
Jesteś dla nich jak paląca się w nocy świeca, którą widzą i do niej lecą...
Tak jak napisałem wcześniej, interesuje się Tobą z pewnego powodu ta druga, mroczna strona.

Jasne, masz rację , że wsparcie duchowe jest najważniejsze, a te metody wydają się dziwne, ale wierz mi , że jakbyś zobaczył tamtą stronę to niewiele byłoby Cię w stanie już zdziwić. Bądźcie naprawdę ostrożni w tym co robicie , to nie jest zabawa w ,, duchy,, . Tamta strona nie jest taka słodka jak wielu z Was myśli. My ludzie z krwi i kości często wychowywani w jakiejś wierze przypisujemy tamtej stronie religijne schematy. Nie wiem kim oni są, czy to jakaś Rasa? Uważam , że to coś w tym stylu. Dlatego szukam odpowiedzi naukowej - to jak mikrobiologia , której nie widać gołym okiem i ku temu się skłaniam, że oni funkcjonują na innych częstotliwościach fizycznych .

Oni funkcjonują w innym wymiarze egzystencji.
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: Natasza » 08 paź 2015, 20:51

Soldado, a jeśli ja tego nie chcę czy mogą to uszanować i odejść?
Piszesz, że z jakiegoś powodu ta mroczniejsza strona też czegoś ode mnie chce, czy możesz mi powiedzieć co wyczuwasz ? mozesz odpowiedzieć mi na priv, jeśli to coś czego nie powinni inni przeczytać, będę Ci wdzięczna za odpowiedź.
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: soldado » 08 paź 2015, 21:48

Natasza pisze:Soldado, a jeśli ja tego nie chcę czy mogą to uszanować i odejść?
Piszesz, że z jakiegoś powodu ta mroczniejsza strona też czegoś ode mnie chce, czy możesz mi powiedzieć co wyczuwasz ? mozesz odpowiedzieć mi na priv, jeśli to coś czego nie powinni inni przeczytać, będę Ci wdzięczna za odpowiedź.

Niestety nie, bo taka jest ich natura.
Ok. napiszę - przekażę to pytanie.
,,Dlaczego odeszłaś od Boga ?''
soldado
Moderator forum.

Postautor: Natasza » 08 paź 2015, 23:25

hm.. oddaliłam się od kościoła katolickiego, ale nie od Boga od niego nigdy
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: soldado » 09 paź 2015, 19:31

Natasza pisze:hm.. oddaliłam się od kościoła katolickiego, ale nie od Boga od niego nigdy

Twój Tato chodził do Kościoła, był wierzącym Katolikiem i praktykującym ?
soldado
Moderator forum.

Postautor: Natasza » 09 paź 2015, 19:39

nie, był wolnym duchem tak jak ja ale wierzącym , ze musi istnieć coś pięknego i dobrego. wywodzę się z rodziny katolickiej i adwentystycznej - jestem miksem
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm