Media służące złu

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Media służące złu

Postautor: fruwla » 16 maja 2015, 17:15

Hansel pisze:Ale czy to nie powinno być tak że ja ktoś żle ze swojego daru korzysta to mu go Bóg odbiera ?

Ten kto postepuje zgodnie z Bozym przkazaniem milosci, nie bedzie zle ze swojego daru korzystal.
Czesto zdarza sie jednak, ze dar zostaje oslabiony, zmieniony albo odebrany bo osoba obdarowana chce coraz intensywniej i wiecej dla SIEBIE korzystac i jednoczesnie odmawia ponoszenia tzw. " ofiar"
.
Bywa i tak ze kiedy dar wyschnie a urosnie pycha - zaczyna sie szarlataneria, albo konszachty z energiami ktore tez potrafia "obdarowac".
" Punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia "
fruwla

Postautor: Medium99 » 19 maja 2015, 15:52

Jako medium tzw. III klasy, służyłem złu. Niestety wszystko ma jakieś konsekwencje. Ja np. Oddalalem się od ludzi, nie rozawialem z nikim i miałem dziwne myśli, głosy często mówiły zabij się. Więc nie radze.
Medium99

Postautor: Hansel » 29 wrz 2015, 17:08

soldado pisze:Pewnie, że są złe media.
W przyrodzie musi być równowaga.
Każda osoba mająca ten dar, ma również wolną wolę i to od nie zależy, co z tym darem zrobi.

Tak się zastanawiam czy z kogoś takiego można by uznać Wolfsa Messinga skoro służył Stalinowi ?
Narodzić się, umrzeć, odrodzić ponownie i wciąż się rozwijać - takie jest prawo
Awatar użytkownika
Hansel

Postautor: Pawełek » 29 wrz 2015, 17:24

Medium99 pisze:Jako medium tzw. III klasy, służyłem złu. Niestety wszystko ma jakieś konsekwencje. Ja np. Oddalalem się od ludzi, nie rozawialem z nikim i miałem dziwne myśli, głosy często mówiły zabij się. Więc nie radze.

Medium tzw. III klasy? Powiesz skąd masz taką wiedzę?
Awatar użytkownika
Pawełek
Moderator forum
Moderator forum

Poprzednia

Wróć do Pytania i odpowiedzi