1Prawda1 pisze:Zapomniałeś o tęsknocie i potędze pamięci.
A skąd masz pewność, że to co tobie się wydaje twoją "przeszłością" naprawdę nią jest? Masz jakieś dowody potwierdzające twoje wyobrażenia czy domysły, czy "pamięć"?
1Prawda1 pisze:Zapomniałeś o tęsknocie i potędze pamięci.
Jako hobby ok ale jako główną dziedzinę?
1Prawda1 pisze:Xsenia zanudziłaś mnie, nie odpowiem Ci bo to i tak nic nie da.
1Prawda1 pisze:Osoba taka jak Ty będzie szukać sztywnych reguł, bać się tego co nieuchwytne od razu.
Nie czuję potrzeby zadowalania twojego ego
Tak bardzo się mylisz
Jeśli ktoś jest w stanie argumentami uświadomić mnie, przekonać, to nie mam obaw by zmienić swoje zasady i siebie.
1Prawda1 pisze:Błąd - nie jestem tu dla popisywania się.
1Prawda1 pisze:Wzajemnie kochanie.
1Prawda1 pisze:Nie da się przekonać uparciucha.
1Prawda1 pisze:To fajne, że jesteś trudno dostępna, ale gdy będziesz za bardzo to nie dasz komuś pokazać co ma Ci do zaoferowania.
1Prawda1 pisze:Przypominam film o jaskini Platońskiej, tam też się śmiali.
1Prawda1 pisze:Moją rolą jest to, że może się ze mną nikt nie zgodzić, a ja nawet w obliczu możliwej śmierci mam się tym dzielić.
1Prawda1 pisze:Przykro mi, że ludzie tak wysoko się cenią, tym samym na cenie wprawdzie tracąc.
1Prawda1 pisze:Ps. Liczę na to, że coś odpiszesz i nie mam tu na myśli ''Ty Prawdo masz inne poglądy''. Chciałbym żebyś zrozumiała głębię.
Nie zrozumiałeś mnie. Chodziło mi tu o to, że istnieją ludzie, którzy zrobią wszystko, przyznają wszystko by tylko być zaakceptowanym przez społeczeństwo, grupę, guru.
miałam na myśli, że nie przyznam ci racji tylko dlatego, że sądzisz o mnie, iż jestem na niższym poziomie rozwoju.
Xsenia pisze:ale dobrze gdy ta osoba chce choć mnie wysłuchać
:lol:Da sie, da
tylko trzeba się więcej nagłowić i namęczyć. Pytanie dnia: czy ci się chce?
I tak, wiem, że w większości są one denerwujące
Pytam, bo chcę wiedzieć więcej, a nie po to by przydybać kogoś na kłamstwie, czy zadać pytanie na które nie ma odpowiedzi. I gdybym nie chciała znać twojej opinii, to powiedziałabym swoje i cię olała. A tak nie robię
Po traumie 8-letniego maltretowania psychicznego, pomiatania, gnojenia, w końcu odzyskałam moje własne poczucie godności i jeszcze ktoś mi zarzuca, że jest za wysokie
zejdź troszeczkę na ziemię, dowiedź się jakie ludzie mają problemy, porozmawiaj z nimi jak równy z równym, a sam zobaczysz, że ludzie zaczną cię słuchać i łatwiej ci będzie przekazać im swoją wiedzę.
Nie jestem trudno dostępna, tylko trudniej mną manipulować.
1Prawda1 pisze:Ja mam być tylko dostatecznie przekonujący, wyrozumiały, kochliwy przede wszystkim i pomocny, co z resztą się łączy.
1Prawda1 pisze:Ani trochę mi o to nie chodziło
1Prawda1 pisze:Moim marzeniem było i pewnie jest, by nie tylko mnie bliżej poznano, ale by osoba zobaczyła to szczęście i w nim ze mną żyła.
1Prawda1 pisze:No wiesz, pierwsza rzecz to romantyzm. Pytanie tylko czy Ci on odpowiada i jeszcze kwestia, że tak przez internet to ja się wiele nie popiszę sobą .
1Prawda1 pisze:Zapewne znów nakarmiłem Twojego demona, wybacz to było konieczne.
1Prawda1 pisze:boś silna i mądra
1Prawda1 pisze:Jak otrzymać uznanie od nowo poznanej kobiety, gdybym kiedyś na jakąś potencjalną trafił, będąc ideą skromności w ludzkim ciele? Czy kobiety jednak lubią jak mężczyzna jest twardy, nawet jakby miał niemalże zerową skromność (delikatność)? Potrafię być twardy, uważam, że jestem odważny, ale jednak w życiu codziennym jestem delikatny, bo to dla mnie piękniejsze. Gdzieś tu jest mój błąd?
Im mniej będziesz oczekiwał od ludzi, tym mniej się rozczarujesz.
OFF TOP leci jak szalony
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 3 gości