Pablo diaz pisze:Jeśli chodzi o wewnętrzny spokój ,to nigdy większej równowagi nie zaznałem oraz nie potrafiłem w sobie wywołać, jak w obecności Ducha opiekuna i dobrych Duchów,to coś niesamowitego.

Pawełek pisze:Pablo diaz pisze:Jeśli chodzi o wewnętrzny spokój ,to nigdy większej równowagi nie zaznałem oraz nie potrafiłem w sobie wywołać, jak w obecności Ducha opiekuna i dobrych Duchów,to coś niesamowitego.
Masz na myśli z użyciem swoich zdolności mediumistycznych czy w taki sposób w jaki każdy człowiek może go otrzymać?

Pablo diaz pisze:Pawełek pisze:Pablo diaz pisze:Jeśli chodzi o wewnętrzny spokój ,to nigdy większej równowagi nie zaznałem oraz nie potrafiłem w sobie wywołać, jak w obecności Ducha opiekuna i dobrych Duchów,to coś niesamowitego.
Masz na myśli z użyciem swoich zdolności mediumistycznych czy w taki sposób w jaki każdy człowiek może go otrzymać?
Nie mam pojęcia , czy kaźdy może mieć kontakt (mówię o donacji fluidòw przez Duchy ) i poczuć ten niesamowity spokój .
Musiałbym wymienic się opisem tego zjawiska z wieloma osobami , porównać i wten czas dac uczciwa dpowiedź.

Pablo diaz pisze:Z czasem kiedy wzrosniesz moralnie będziesz szczęśliwy przez wszystkie dni roku

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości