https://pl.wikipedia.org/wiki/Zesp%C3%B ... _Aspergera
A jeśli okaże się, że to o tobie, to witaj w klubie
Jestem tylko zawiedziona niestaloscia i powierzchownoscia tego swiata.
nie moglam sie pogodzic z tym, ze z ksiazek uczono nas pompatycznych zachowan, a w rzeczywistosci serwowano nietolerancje, dyskryminacje, obojetnosc i pogarde. Uczono pracy w zespole, a w zyciu walke o to by byc zawsze przed wszystkimi, wlazic po czyis glowach na szczyt.
Lea pisze:Jak w temacie: pamietam swoje przyjscie na ten swiat i nie byl to moment narodzin. Bylo to z 2-3 miesiace po dacie narodzin tego ciala. Smiesznie to brzmi, ale obecne wcielenie ... jest mi obce. Nie utozsamiam sie z nim pod wzgledem fizjologicznym. Nie jest to zwykla fanaberia, ale nie rozpoznaje sie w swoich odbiciach lustrzanych jako ja. Akceptuje, ale nie utozsamiam.
Pamietam rowniez co dzialo sie przed wstapieniem w obecne cialo. Czy ktos zna takie przypadki? Mnie osobiscie udalo sie natraic na jeden fragment o podobnym wspomnieniu, ale niestety nic wiecej. Moze ktos z Was cos takiego pamieta, albo znacie taka osobe?
Soldato, nie mam pojecia jaka bylam kiedys-tam, a doswiadczenia z tego swiata daly mi wyrazny sygnal gdzie jest moje miejsce w szeregu.No, ale ten swiat jest, jak dla mnie, pokrecony.
Co do regresji hipnotycznej jakos mam opory, bo mam jakies odczucie, ze tak nagly zalew informacji w tym wcieleniu moglby miec dla mnie "niezdrowy" wpływ....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości