gaba75 pisze:Bawcie się dalej ja idę w innym kierunku, lepszym.
gaba75 pisze:Ja odbieram nauke tak jak mam na to ochote, jeśli ci to nie odpowiada, to twoja sprawa. Zrobisz wszystko zeby uciec się do walki na/słowa, ale jamam zasady. Jedna brzmi ze czasem należy odpuścić. Wyżywasz się na mnie a ja nue chcę tracic energii na głupie słowne utarczki, bo wolę spożytkować ją w lepszym celu.
A wiesz ze opieranie się na innych to wykrzystywanie. Sugerujesz mi niewiedzę, ale doświadczenia w studiowaniu i pracy pedagogicznej nie posiadasz, ja tak. Jestem wysmienitym pedagogiem. I nie wklejam z glupia frant tekstów innych badaczy, bo sama badam i mogę miec swoje zdanie i je mam i mówię wszem i wobec że dla mnie Edyp to maminsynek, a jeśli się z tym nie zgadzasz to Twoja/wola ja w nią nie ingeruje i szanuję to ze masz inne/zdanie niż ja. Sztuka zycia na tym polega, by nie zawsze zgadzać z innymi. Więc wybacz ale nie skorzystam z twojej sugestii. I nadal będę mieć swoje zdanie.
gaba75 pisze:Bawcie się dalej ja idę w innym
kierunku, lepszym.

gaba75 pisze:Ja odbieram nauke tak jak mam na to ochote, jeśli ci to nie odpowiada, to twoja sprawa.
gaba75 pisze:Zrobisz wszystko zeby uciec się do walki na/słowa, ale jamam zasady.
gaba75 pisze:Wyżywasz się na mnie
gaba75 pisze:Sugerujesz mi niewiedzę, ale doświadczenia w studiowaniu i pracy pedagogicznej nie posiadasz, ja tak. Jestem wysmienitym pedagogiem.
gaba75 pisze:dla mnie Edyp to maminsynek, a jeśli się z tym nie zgadzasz to Twoja/wola ja w nią nie ingeruje i szanuję to ze masz inne/zdanie niż ja.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości