Wampiry energetyczne

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Wampiry energetyczne

Postautor: Hansel » 07 lip 2015, 04:36

https://www.youtube.com/watch?v=prQu1BkwrYM - Co o tym myślicie ? To znaczy macie kogoś takiego w swoim otoczeniu ? Ja niestety z czymś takim jak najbardziej się zetknąłem...
Narodzić się, umrzeć, odrodzić ponownie i wciąż się rozwijać - takie jest prawo
Awatar użytkownika
Hansel

Re: Wampiry energetyczne

Postautor: bernadeta1963 » 07 lip 2015, 06:59

Zdarzało mi się poznawać takich ludzi . Kiedy mój syn chodził do szkoły nie miał wielu kolegów . Jeden z nich mieszkał blisko nas i często przychodził a ja zaprzyjaźnilam się z jego mamą . Nie było by w tym nic dziwnego żeby nie to że każdą wizytę musieliśmy ''odchorować '' . Chłopcy często grali na komputerze a my rozmawiałyśmy . Pierwsze spotkania były ok , ale po pewnym czasie zaczełam martwić się o syna . Po każdym takim spotkaniu był smutny a przede wszystkim bardzo zmęczony psychicznie . Bolała go głowa i był bardzo senny . Gdy kolega wyszedł np o 15 do końca dnia już nie mógł się skupić i musial położyć się wcześniej spać . Na początku pomyślałam , że to wina komputera , ale ja nie grałam a zaczęłam się czuć podobnie . Często odwiedzalam koleżankę i dobrze nam się rozmawialo . Wracałam jednak od niej tak zmęczona jakby uszła ze mnie cala energia . Po pewnym czasie doszłam do tego co powoduje nasze złe samopoczucie . Przed każdym ich przyjściem oczyszczałam mieszkanie . Dało to taki rezultat że uciekała ode mnie jak najszybciej . Lubię ja nadal ale unikam jej obecności . Nasze dzieci dorosły i ich drogi się rozeszły . Ja ją często spotykam ale za długo nie rozmawiam . Nigdy nie mówiłam jej jak się czuję i nie mam do niej żalu . Często ci ludzie nie zdają sobie sprawy z tego że tacy są .
bernadeta1963

Postautor: Xsenia » 07 lip 2015, 10:02

bernadeta1963 pisze:Przed każdym ich przyjściem oczyszczałam mieszkanie

Mogłabyś napisać jak oczyszczałaś mieszkanie? Białą szałwią?
Wyznaję zasadę Sokratesa - "wiem, że nic nie wiem". :)
Awatar użytkownika
Xsenia
Moderator forum.

Postautor: bernadeta1963 » 07 lip 2015, 10:09

Najczęściej oczyszczam mieszkanie szałwią prosząc w modlitwie o pozostanie tylko pozytywnej energii. Do oczyszczenia używam także olejku lawendowego . Jeśli sprawa dotyczy małych dzieci często przelewam wosk . Jak chcesz opiszę ci na pw.
bernadeta1963

Postautor: Xsenia » 07 lip 2015, 11:12

Pewnie że chcę :D I jeszcze opisz metodę oczyszczania szałwią. Bardzo, bardzo proszę i od razu dziękuję :D
Wyznaję zasadę Sokratesa - "wiem, że nic nie wiem". :)
Awatar użytkownika
Xsenia
Moderator forum.

Postautor: Mirek » 07 lip 2015, 15:57

O wampiryzmie energetycznym dużo pisał Dimitri Wereszczagin w serii swoich książek "DEIR".
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Wróć do Pytania i odpowiedzi