telepatia

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: telepatia

Postautor: Leszek » 25 lut 2010, 00:06

To była naprawdę skrajna sytuacja, ale ogólne osłabienie organizmu to po seansie rzecz normalna. No qaz na szczęście medium nie jest, więc jej to nie grozi ;)
Miłość, Prawda, Pokój, Nie Krzywdzenie, Właściwe Postępowanie
Leszek

Postautor: qaz » 25 lut 2010, 06:11

Na szczęście nie jestem. Denerwuje mnie tylko to że
opinia wróżki była taka ze mam zdolności które wg. wróżki należy rozwijać.
Duchy , energie zastanawia mnie po co to mam skoro nie wiem jak to wykorzystać i jak i gdzie się w Polsce rozwijać. Duchy wiadomo , energie pierwszy raz przeczytałam to słowo potem pomyślałam że może channelling.
Jestem nowicjuszem tak wogóle chciałabym potwierdzenia tych zdolności przez jakiegoś fachowca z tych dziedzin. Jestem racjonalistkśą a z drgiej strony duchy i te zdolności
i również inne np. artystyczne.
qaz

Postautor: Robert » 25 lut 2010, 10:47

gaz... wszystko doskonale masz opisane w Księdze Mediów czyli jak kontaktować się, czego się wystrzegać, objawy zdolności i wiele wiele innych bardzo istotnych rzeczy zostało opisane przez Kardeca:) myślę, że aby praktykować kontakty, książki A.Kardeca wystarczaja w zupełności ...poźniej uczy się tylko poprzez doświadczenie ...
Pozdrawiam.

„Jeśli dojdziesz do ładu z własnym wnętrzem, wówczas to, co zewnętrzne, samo się ułoży. Rzeczywistość pierwotna tkwi wewnątrz, a zewnętrzna jest wobec niej wtórna.„ Eckhart Tolle
Awatar użytkownika
Robert

Postautor: Luperci Faviani » 25 lut 2010, 21:17

Leszek pisze:To była naprawdę skrajna sytuacja, ale ogólne osłabienie organizmu to po seansie rzecz normalna. No qaz na szczęście medium nie jest, więc jej to nie grozi ;)

Skrajna - tak - ale możliwa. Ale można wziąć pod uwagę inną sytuację - opętanie, od którego medium nie potrafi się uwolnić. Teoretycznie mogłoby dojść do tak dużego wycięczenia organizmu medium, że samo przeszłoby w zaświaty...
Luperci Faviani - życie jest niczym, wieczność jest wszystkim.
La certitude est une autre dimension de la croyance.
Awatar użytkownika
Luperci Faviani

Poprzednia

Wróć do Pytania i odpowiedzi