Dziękuję za miłe powitanie

Tu napiszę jak tu trafiłam. Zaczęłam szukać miejsc gdzie można popisac z ludźmi o podobnych wibracjach. Przyznam się iż moje otoczenie (ech!) ma dość moich opowieści, pytań i monologów, ech.... Mój ukochany osobiście poddał mi pomysł ,aby poszukać sobie znajomych którzy będą zainteresowani tym o czym ja rozprawiam wciąż i bez końca...
Zaczęłam tu zaglądać by poczytać Was, Waszych dyskusji i wypowiedź Obserwatora tak mnie ujęła iż spontanicznie się tu zarejestrowałam

Od kilku lat "gadam" wciąż o tym samym. Od niedawna moje otoczenie sie do tego przyzwyczaiło na tyle iż zaczęło zadawać pytania i prowadzic ze mną żywe rozmowy-WKOŃCU! Ruszyło, drgnęło , dzieje się

Znalazłam tu tytuły książek wartych przeczytania ,a wczoraj obejrzałam z ukochanym film "Rozmowy z zaświatami" . Zrobił na nas ogromne wrażenie. Ja zobaczyłam to w co wierze w dobrej fabule ,a On kiwał głową nie mogac znaleźć słów by opisać jak Go to dotknęło....
Przyznam sie szczerze że boję się jeszcze opisywać swoje przezycia i doświadczenia. Dobrze znam smak "wyśmiewania" tego co dla mnie jest prawdą. Jeszcze poczytam, jeszcze pozwole sobie na powertowanie tylu dostępnych tu tematów, które mnie interesują
Obecnie czytam "Księga Duchów" Allan Kardec
"Życie Po Drugiej Stronie" Sylvia Browne
"Dalekie Podróże" R.A. Monroe
Jedną z nich w drodze do pracy, drugą w domu, a trzecią w miedzy czasie kupiłam przy okazji sprawunków i nie mogłam sie oprzeć...
Za szybko to idzie... Czasem wręcz słyszę; ZWOLNIJ...
Dużo pożyczam jeśli tylko ktoś wyrazi chęć-nic na siłe. Ale siostre wciągnęłam na maxa w te tematy. Nie przypadkiem trafiłysmy na siebie w tym wcieleniu wszak

JA