dziwne odczucia

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: dziwne odczucia

Postautor: soldado » 10 kwie 2015, 22:21

dorek1976 pisze:no własnie mam bardzo często , czuje dziwne ciepło, tak mi wtedy błogo , ale wydaje mi sie tez ,że coś jakby sie porusza zwłaszcza jak siedze sama wieczorem , dzieci już śpia i takie mam uczucie jakby ktos był i chociaz wiem ,ze to moze moja mama to troche sie boję.Walcze z zasypianiem przed 24 i z usypianiem po ciemku nie daje rady pale światło .

To Twoja Mama, już nie pisząc o tym, że Cię wcześniej regularnie wybudzała :D
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: dorek1976 » 10 kwie 2015, 22:27

Wybudzała ale czemu?
dorek1976

Postautor: soldado » 10 kwie 2015, 22:30

dorek1976 pisze:Wybudzała ale czemu?

Nie wybudzała Cię o tej samej godzinie ?
soldado
Moderator forum.

Postautor: dorek1976 » 10 kwie 2015, 22:34

no miałam takie zdarzenia to było koło 3 nad ranem
dorek1976

Postautor: soldado » 10 kwie 2015, 22:39

dorek1976 pisze:no miałam takie zdarzenia to było koło 3 nad ranem

To po to, żebyś w końcu przestała wierzyć w przypadki.
Twoja Mama wybudzała Cię o tej godzinie, bo chciała żebyś wiedziała, że masz do czynienia z celowym działaniem kogoś, kto jest z Tobą.
Przypadki w Twoim życiu nie istnieją i nie będą istnieć.
I tak będzie do końca Twojego życia.
Jeżeli zaczniesz coś źle robić, to będziesz mieć bardzo o tym intensywne myśli, albo przypadkowo napotkane osoby, Ci to powiedzą.
Jednak to nie będzie nigdy przypadek.
soldado
Moderator forum.

Postautor: dorek1976 » 10 kwie 2015, 22:44

Rozumiem zacznę na to zwracać uwagę . Muszę kojarzyć moje myśli z wydarzeniami w moim życiu.
dorek1976

Postautor: soldado » 10 kwie 2015, 22:46

dorek1976 pisze:Rozumiem zacznę na to zwracać uwagę . Muszę kojarzyć moje myśli z wydarzeniami w moim życiu.

Myśli, odczucia, sny, przekazy od osób ,,przypadkowo'' napotkanych, tak jak np. ode mnie... ;)
soldado
Moderator forum.

Postautor: dorek1976 » 10 kwie 2015, 22:52

Rozumiem. Zaitrygowało mnie to napewno bede czujniejsza na to co wokół mnie sie wydarza I dotyka mojej osoby . Co do snow to juz zaczynam odbierac przekazy od mamy ,ucze sie ich symboliki.
dorek1976

Postautor: soldado » 10 kwie 2015, 23:40

dorek1976 pisze:Rozumiem. Zaitrygowało mnie to napewno bede czujniejsza na to co wokół mnie sie wydarza I dotyka mojej osoby . Co do snow to juz zaczynam odbierac przekazy od mamy ,ucze sie ich symboliki.

Jest coś jeszcze...
Zastanawiałem się, czy mam to napisać, ponieważ Twoja Mama mi to przekazała, ale potem nie chciała, żebym to przekazał.
To osoba, która zawsze chciała, żeby było dobrze... prawda ?
Stąd to wynika, ale ja to przekażę.
Twojej Mamie jest przykro, że ją tak postrzegasz, że się Jej boisz...
To tak jakbyśmy nagle przestali kogoś kochać, bo ten ktoś na skutek ,,choroby'' się zmienił.
,,Choroba'' przecież nie była zależna od niej.
Tak właśnie jest z Twoją Mamą.
Nie powinniśmy się bać kogoś, kto nas bezgranicznie kocha, bez względu na okoliczności.
Patrz zawsze na to sercem.
soldado
Moderator forum.

Postautor: dorek1976 » 11 kwie 2015, 00:14

wiem

Masz rację ja tez ja bezgranicznie kocham i chyba jestem jakaś zła bo nie potrafiłam nawet płakac na jej pogrzebie I wstydzę sie tego ale nie potrafie płakac przy ludziach ,poza tym wiele złego mnie dotkneło od najblizszych z chwilą jej smierci I dotarło do mnie ,że juz nie ma mnie kto obronic nic pustka. Podniosłam sie ale to zasługa moich dzieci dla nich musiałam być normalna , ale na poczatku chciałam umrzec , iść do mojej mamy . Kocham ja barzdo I żal mii ,że nie zdązyłam jej tego powiedzieć . Dziekuje ,że przekazałeś mi to informację nie potrafie tego wytłumaczyć , nie boje sie mojej mamy bo to ona nigdy , przenigdy by mnie nie skrzywdziła ale tego ,że to spotkanie z innego wymiaru I boje sie jej reakcji . Wstyd mi ,że gdy umierała ja byłam daleko ,ona całe zycie stała przy mnie , a ja w tym momencie ją zostawiłam a miała tylko mnie . Dziekuje Ci za wszystko musze uporac si z tym głupim starchem I bac sie zywych . Wiem ,że choroba była od niej niezależna tylko nie rozumiem czemu sie poddała I nie walczyła nie chciała lekarza , miała mnie I wnuki więc miała dla kogo życ . Dla mnie życie juz nigdy , ale to nigdy nie będzie takie samo .
dorek1976

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi