dziwne odczucia

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: dziwne odczucia

Postautor: dorek1976 » 14 mar 2015, 22:39

Jjest cos jeszcze po jej śmierci nosze przy sobie jej portfel zamieniłam go bo cos mnie do niego ciagło
dorek1976

Postautor: soldado » 14 mar 2015, 22:45

dorek1976 pisze:tak mam , tu w Anglii mam i czesto jestem w Polsce w mieszkaniu sama i porzadkuje rzeczy mamy.

Wtedy zawsze jest z Tobą, chce, żebyś to wiedziała.

Jjest cos jeszcze po jej śmierci nosze przy sobie jej portfel zamieniłam go bo cos mnie do niego ciagło

Chodzi o dobre uczynki.
Ona chce, żebyś ich miała na swoim koncie jak najwięcej i Ci w tym kibicuje.
Matka zawsze chce, żeby córka była od niej lepsza ;)
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: soldado » 19 mar 2015, 19:02

Czy znalazłaś obecnie drobne porozrzucane monety ?
soldado
Moderator forum.

Postautor: dorek1976 » 20 mar 2015, 00:08

Co do monet to nie mia.łam aktualnie takiego zdarzenia. Czy cos sie ma wydarzyć
dorek1976

Postautor: soldado » 22 mar 2015, 21:28

dorek1976 pisze:Co do monet to nie mia.łam aktualnie takiego zdarzenia. Czy cos sie ma wydarzyć

Witaj

Odpowiadając na Twoje pytania:

Możesz skorzystać z seansu, jak chcesz, jeżeli zrobisz to z osobą doświadczoną, która wie co robi, to nie musisz się obawiać.

Twoja Mama dąży do spotkań z Tobą, bo:

- byłyście ze sobą bardzo zżyte,
- bardzo intensywnie często o Niej myślisz,
- chce, żebyś wiedziała wiele rzeczy, które Ona już teraz wie,
- chce żebyś wiedziała, że Cię bardzo kocha i dlatego będzie z Tobą zawsze gdy będziesz w trudnej sytuacji,
- chce żebyś wiedziała, że będzie Ci wtedy ,,podpowiadać'' poprzez sny i intensywne intuicyjne myśli,
- chce żebyś wiedziała, że będzie robić tak, żebyś co jakiś czas Ją wyczuwała,
- będzie Ci również pomagać, nie tylko ,,podpowiadać''... cokolwiek to znaczy :) - odbieram, że w bardziej fizyczny sposób.
- wreszcie chce, żebyś się Jej nie bała, tak jak kiedyś, nic się nie zmieniło. Ona dalej żyje, tylko nie ma ciała fizycznego.

Ona jest szczęśliwa i chce, żebyś Ty też była szczęśliwa.... a to, że tutaj pozostaje, to Jej wybór.
Często duchy wybierają z własnej woli pozostanie w tym wymiarze, ponieważ pomagając innym, tak naprawdę pomagają również sobie.
To Jej wybór i należy go uszanować.

Jeśli chodzi o monety, to powinnaś zwrócić na nie uwagę, dlatego o nich napisałem.
Pozdrawiam.
soldado
Moderator forum.

Postautor: dorek1976 » 07 kwie 2015, 01:20

Witam

Pisze gdyz jakis czas temu rozmawialiśmy na temat monet I ostatnio tak sie dzieje ,że często znajduje w róznych miejscach porozrzucane monety byc może to zbieg okoliczności ale jakoś czuje ,że nie do końca. Co to może oznaczać bo miałam na to zwrócic uwagę?

Pozdrawiam Dorota
dorek1976

Postautor: soldado » 10 kwie 2015, 21:16

dorek1976 pisze:Witam

Pisze gdyz jakis czas temu rozmawialiśmy na temat monet I ostatnio tak sie dzieje ,że często znajduje w róznych miejscach porozrzucane monety byc może to zbieg okoliczności ale jakoś czuje ,że nie do końca. Co to może oznaczać bo miałam na to zwrócic uwagę?

Pozdrawiam Dorota

Witaj

Nieraz mam tak, ze muszę coś napisać i tak było w przypadku monet.
Wiele odbieram, gdy np. tylko z kimś piszę tak jak z Tobą.
Duchy tłumaczą to, że wytwarza się połączenie mentalne, między osobami, które ze sobą rozmawiają, albo piszą i One to wykorzystują.
Bardzo często odbieram różne w ten sposób przekazy, które są sprawdzalne i pomimo tego, ze wcześniej napisałaś:

Co do monet to nie mia.łam aktualnie takiego zdarzenia. Czy cos sie ma wydarzyć

Po prostu wiedziałem, że skoro nie znajdujesz monet, to zaczniesz je znajdować.
To na uwiarygodnienie tego, co napisałem do Ciebie w poście wyżej.
Pozdrawiam serdecznie.

PS.

Twoja Mama przekazuje tak intensywne odczucia do Ciebie miłości, że szczerze Ci zazdroszczę takiej Mamy...
soldado
Moderator forum.

Postautor: dorek1976 » 10 kwie 2015, 22:00

Dziękuję , za odpowiedź. Tak to prawda mama kochała mnie ponad życie I przepraszam ,że tak męcze z tymi pytaniami ale nie moge sie ciagle pogodzic z jej nagłą śmiercią i szukam odpowiedzi dlaczego ale pewnie jej już nie uzyskam.

Pozdrawiam serdecznie

Dorota
dorek1976

Postautor: soldado » 10 kwie 2015, 22:09

dorek1976 pisze:Dziękuję , za odpowiedź. Tak to prawda mama kochała mnie ponad życie I przepraszam ,że tak męcze z tymi pytaniami ale nie moge sie ciagle pogodzic z jej nagłą śmiercią i szukam odpowiedzi dlaczego ale pewnie jej już nie uzyskam.

Pozdrawiam serdecznie

Dorota

Pomimo tego, że Twoja Mama zmarła nagle, to nie była to śmierć, która była przed wczesna.
Była ona w planie Jej życia.
Nie męczysz mnie w żaden sposób pytaniami :)

Masz uczucia jakby Cię Ktoś tulił ?
Tak jakbyś była otoczona energią ?
soldado
Moderator forum.

Postautor: dorek1976 » 10 kwie 2015, 22:20

no własnie mam bardzo często , czuje dziwne ciepło, tak mi wtedy błogo , ale wydaje mi sie tez ,że coś jakby sie porusza zwłaszcza jak siedze sama wieczorem , dzieci już śpia i takie mam uczucie jakby ktos był i chociaz wiem ,ze to moze moja mama to troche sie boję.Walcze z zasypianiem przed 24 i z usypianiem po ciemku nie daje rady pale światło .
dorek1976

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi