gaba75 pisze:Mirku,
ja jestem zdrowa, czuję się zdrowo wewnętrznie, ale jestem zmęczona. Potrzebuję dobrej pracy, takiej w której będę się spełniać.
Szukam pomocy w zrealizowaniu właśnie marzenia związanego z pracą. Marzę o otwarciu pensjonatu nad morzem, który rozrósłby się na ośrodek a potem większe centrum.
Podobno marzenia się spełniają, więc może.... kto wie?
Miałam już prawie nagraną pracę, ale mężczyzna zrezygnował po tym, jak usłyszał, że nie mam babci do opieki nad dzieckiem. Ja na to, że babcia może zaniemóc i co wtedy, że lepiej jak zabiorę koleżankę, młoda sprawna zdrowa, ale koleżanka z dzieckiem też. No i się wystraszył. A praca była w charakterze Animatora - prowadzenie zajęć dla dzieci.
No cóż chyba poszukam innej drogi. Zobaczę jakieś domy do remontu w nadmorskim. Niewiem, coś muszę wymyślić... Muszę działać.
gaba75 pisze:soldado,
nie znam się na prawie, a to ważne przy nieruchomosciach. Nie lubię niesprawiedliwości i nie mogłabym nikogo skrzywdzić. Ja kocham pracę z ludźmi, terapeutyczną. Świetlica, Klub, Ośrodek, Centrum, Pilot wycieczek, Terapeuta uzależnień, to zawody, w których marzę by się realizować, o.. albo menadżer.
Podoba mi się np to, co robi Pani Dowbor. W ten sposób też sprawia ludziom wiele radości.
A ja kocham sprawiać ludziom radość.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość