Spotkania

Forum poświęcone informacjom dotyczącym rozwoju Spirytyzmu w Polsce. Tu znaleźć można zapowiedzi wykładów, spotkań, a także wszelkie ciekawostki dotyczące historii ruchu spirytystycznego w naszym kraju.

Re: Spotkania

Postautor: atalia » 29 sty 2010, 14:00

Aja jestem z małej miesciny w woj.zachodniopomorskim i chyba mam najwieększe powody aby narzekac na brak kontaktów ze światem cywilizowanym.Nie ma mowy,abym mogła dojechać na jakiekolwiek spotkanie(a bardzo chciałabym).Pozostaje mi tylko komunikacja via komputer.
Ajednak fajnie się tu mieszka-tak tu cicho i zielono.
atalia
spirytystka
spirytystka

Postautor: baskany » 08 lip 2010, 01:27

A gdzie znajde info na temat spotkan? jestem z Wawy i moze cos zwolamy? Chetni piszcie prosze
baskany

Postautor: Rafał » 08 lip 2010, 02:01

Ja jestem z Zabrza i nie znam nikogo , kto by się interesował nauką spirytystyczną , jak na razie, choć słyszałem plotkę z ust mojej siostry , że moja była nauczycielka z plastyki jest spirytystką, ale jak na razie zostało to tylko plotką. chętnie też uczestniczył bym na wykładach w Warszawie lub w oświęcimskiej herbaciarni lecz brak mi funduszy. No to by było na tyle, mam tylko nadzieje że w niedalekiej przyszłości spotkam się z wami na którymś z waszych spotkań . :)
Rafał

Postautor: Voldo » 08 lip 2010, 13:15

baskany pisze:A gdzie znajde info na temat spotkan? jestem z Wawy i moze cos zwolamy? Chetni piszcie prosze

Napisz do Konrada, on Ci powinien udzielić takich informacji :)
Tomasz

„Jezus Chrystus nie prosił nas o wiele, nie wymagał od ludzi, by wspinali się na Mount Everest, czy wielce się poświęcali. Prosił nas tylko o to, byśmy kochali drugiego człowieka.” - Chico Xavier

Wiceprzewodniczący PTSS
Przewodniczący Wrocławskiego Oddziału PTSS
tomasz.grabarczyk.spirytyzm@gmail.com
Awatar użytkownika
Voldo
spirytysta
spirytysta

Poprzednia

Wróć do Spirytyzm w Polsce