Styczeń 2010: Dostępność mediów spirytystycznych w Polsce

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Styczeń 2010: Dostępność mediów spirytystycznych w Polsce

Postautor: Luperci Faviani » 17 sty 2010, 18:34

cthulhu87 pisze:Troll1, przecież nikt Cię nie trzyma za rękę, możesz wywoływać duchy, podobnie jak miliardy ludzi na świecie, jeśli mają na to ochotę. Zobacz jak to jest w praktyce;)

Cthulhu87, od dzisiaj będę Cię nazywał "kumpel szybka rada".
Luperci Faviani - życie jest niczym, wieczność jest wszystkim.
La certitude est une autre dimension de la croyance.
Awatar użytkownika
Luperci Faviani

Postautor: sigma » 17 sty 2010, 19:51

troll1 pisze:...to jak walka z sedesami...

Co to znaczy "walka z sedesami" ? I co właściwie jest wyznacznikiem zwycięstwa / porażki w takiej walce ?

:shock:

A może "na sedesy" ? 8-) Troszeczkę mało praktycznie ale to akurat mogę sobie wyobrazić.

:roll:
Piotr

Kto zwycięża innych, jest silny. Kto zwycięża siebie, jest wielki.
sigma

Postautor: konrad » 17 sty 2010, 21:23

troll... myślę, że czasem chcesz iść na łatwiznę. Chcesz, żebyśmy to my ściągali tu na forum media, a przecież sam do nich możesz napisać, poprosić o to, by się z kontaktowali z Duchami, by te odpowiedziały na Twoje pytania...
Awatar użytkownika
konrad
spirytysta
spirytysta

Postautor: troll1 » 18 sty 2010, 09:54

kiedyś chciałem iść na łatwiznę i tu szukałem medium, ale niestety nie znalazłem podanego na tacy więc sam sobie szukałem i ostatnio kilak znalazłem, jedno sprawdzone zadało pytania i odpowiedzi były i to sensowne i zgadzające się co do teraźniejszości i przeszłości
spirytysta jest jak murarz, teoretyk nic nie zbudował i nie zbuduje bo mu nikt domu postawić nie da tylko weźmie doświadczonego specjalistę, a nie "kozaka z książek".
Awatar użytkownika
troll1

Postautor: Melys » 18 sty 2010, 11:22

ok gawędziarze. - dostałam trzy namiary na medium. / Kobieta która mnie uczyla niestety juz nie pracuje bo zdrowie jej siadło. / podała mi oczywiście tel do tego ksiedza od egzorcyzmów nestety - na stawe do wtykanu pojechał, bo tam jakas grupa sie twoży i był potrzebny . Wiec nic. Pozostałe dwie akas sprawdzona podobno medium, za darmo , kontaktowałam sie ale ona to sama robi w cichości swoich czterech scian i potem zdaje relacje / ja tak nie chce / J P. Ania Fijałkowska - znam ją z kart w Łodzi przyjmuje - ale że seansami sie zajmuje nie wiedziałam. Napisałam do niej. Odpisała z pytaniem czy chodzi mi o seans. wam Odpisałam że najpier o rozmowe ale o seana także - zobaczy my co odpisze.
Zrobimy tak. jesli sie zgodzi pójde porozmawiam zobaczymy co jak i za ile. I wszystko opowiem.... i zobaczymy co dalej. ok?
oczywiscie jak sie uda bo na razie to wydaje mi sie jakies to dalekie.
Nie śmierć rozdziela ludzi , lecz brak miłości
Jim Morrison
Awatar użytkownika
Melys
spirytystka
spirytystka

Postautor: troll1 » 19 sty 2010, 13:49

http://www.youtube.com/user/perszink61#p/u może tą osobę się uda ściągnąć na to forum, kilkanaście filmików z seansów

http://www.tajne.org/forum/read.php?f=1&t=130707&p=2 Kris z tego tematu też się zajmuje kontaktami oraz oczyszczaniem i odprowadzaniem dusz
spirytysta jest jak murarz, teoretyk nic nie zbudował i nie zbuduje bo mu nikt domu postawić nie da tylko weźmie doświadczonego specjalistę, a nie "kozaka z książek".
Awatar użytkownika
troll1

Postautor: atalia » 20 sty 2010, 16:41

Ludzie kochani,no jak się juz jest spirytysta,to chyba nie wystarcz byc tylko teoretykiem.
Jakby juz nadszedł czas najwyzszy przejsc do praktyki.Ach,gdybym to ja miała jakiekolwiek
zdolnosci w tym zakresie...
atalia
spirytystka
spirytystka

Postautor: troll1 » 20 sty 2010, 17:01

tu większość to tylko teoretyką się interesuje i są przeciwni bo jeszcze nie gotowi ściągnięciu jakiegoś medium na forum, zwolenników żeby medium było na forum można na palcach jednej ręki policzyć
Awatar użytkownika
troll1

Postautor: sigma » 20 sty 2010, 17:18

troll1 pisze:tu większość to tylko teoretyką się interesuje...

A skąd wiesz ?
Piotr

Kto zwycięża innych, jest silny. Kto zwycięża siebie, jest wielki.
sigma

Postautor: cthulhu87 » 20 sty 2010, 19:04

Drogi troll, jest wśród nas co najmniej kilka osób, które teoretykami nie są. Gdybyś dokładniej przeglądał forum, pewnie być na to wpadł :)
"Widziałem słynne grody starożytności, spoczywające pod całunem piasku lub kamienia, jak Kartagina, miasta greckie na Sycylii, równinę Rzymu z rozwartymi grobami i śpiące pod popiołem Wezuwiusza snem wieków dwudziestu cmentarze." L. Denis
http://www.ksiazki-spirytystyczne.pl
Awatar użytkownika
cthulhu87
Moderator forum
Moderator forum

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi