Nikita pisze:Czarny Magu miales kontakt z okultyzmem? To opowiedz o swoich doswiadczeniach...Dowiedziales sie czegos o tamtej stronie?
Luperci Faviani pisze:Moje pierwsze doświadczenia spirytystyczne miały miejsce około siedmiu lat temu. Wtedy miałem pierwszy kontakt z Duchem niższym, którego jestem absolutnie pewien. Co do różnego rodzaju przeczuć, odczuć itp. chyba zbytnio nie skłamię jeśli podam 1995 rok. Kontakt z Duchem niższym, o którym tu wspomniałem był bardzo nieprzyjemny i równocześnie nie był niczym wyjątkowym. Najzwyczajniej zbudził mnie w środku nocy, osaczył, sparaliżował. Ciężki oddech, niemożność poruszenia się i wydania jakiegokolwiek dźwięku, przerażenie, poczucie czyjejś obecności - typowe.

000Lukas000 pisze:Tak właśnie podejrzewałem, że jesteś z osób co na własne życzenie się sparzyli i stali się przez to gorliwymi chrześcijanami.
Ale to dobrze, ta droga widocznie nie była ci pisana, a z twoich błędów wyniknął dla ciebie pożyteczny fakt.

Arronax pisze:Wedle Ciebie co to jest za ciemna strona mocy i jakie błędy zostały popełnione?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości