Szukam medium do kontaktu z przodkami

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Szukam medium do kontaktu z przodkami

Postautor: basza » 30 lis 2014, 18:18

Szukam od jakiegoś czasu osoby - medium zdolnej do odtworzenia słów mojego przodka w ostatnich godzinach życia. Tylko profesjonaliści mogą być to obywatele innych kraji mówiący po angielsku lub hiszpańsku.

Kontakt na priv: skynn.aperea@wp.pl
basza

Re: Szukam medium do kontaktu z przodkami

Postautor: czarnyMag » 06 gru 2014, 19:59

Ja po prostu kładę się wygodnie i wizualizuję leżąc z zamkniętymi oczami w ciemności bramę którą otwieram i tam do takiego "tunelu" który za tą bramą przypomina zwężający się korytarz a na końcu tubę kieruję swe myślowe wołanie - wołam po imieniu swoich przodków żeby we śnie do mnie przyszli i.... przychodzą! Np. babcia, pradziad. Kiedyś poprosiłem w ten sposób pradziada by zebrał zmarły ród i ich wszystkich przyprowadził przed pójściem na poważną operację mojej żony żeby mnie wzmocnili i się wstawili za nią :) I się budzę w tym śnie i widzę jakieś 30 postaci stojących z obu stron łóżka nade mną - stoją i gadają tak "głośno" że tylko ich zwyzywałem że mnie obudzili - nie pamiętałem że ich zaprosiłem. Ale rano pamiętałem że byli w nocy. Czasami mnie matka bez wezwania "nawiedza" ale ona zawsze się tylko na mnie wydziera że np. zlewamy z siostrą sprawy spadkowe (spłatę wierzycieli w jej imieniu i jest szargane jej dobre imię).
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Re: Szukam medium do kontaktu z przodkami

Postautor: Arronax » 07 gru 2014, 12:40

W jaki sposób doszedłeś do takich efektów?

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Arronax

Wróć do Pytania i odpowiedzi