Wprowadziłaś trochę chaosu w to nasze forum (mam na myśli dział pytania i odpowiedzi). Rozumiem, że w tym momencie życia spirytyzm stał się dla Ciebie bardzo interesujący. Jednak zadajesz pytania na które w 70 %, może nawet więcej, znalazłabyś z łatwością odpowiedzi na forum. Te pytania nie są zbyt konstruktywne, lecz wyżucane jedno po drugim bez ładu. Kojarzy mi się to z dzieckiem, które zadaje jedno pytanie po drugim, ale Ty nie jesteś dzieckiem. Na wszystkie pytania znajdziesz odpowiedź w Księdze Duchów, lub jeśli zadasz sobie trud; na tym forum. Poza tym jeżeli zamierzasz tak chaotycznie nadal zadawać pytania i zasypać ten dział tematami polegającymi na rzuceniu hasła, a nikt nie wie co autor ma na myśli, to może Konrad poda Ci namiar na czat (bo ja sama nie wiem jak się tam dostać) i to ułatwi nam wszystkim funkcjonowanie. Bo obecnie dzięki twoim tematom mam problemy z odnalezieniem tych, które naprawdę mnie interesują. Mam nadzieję, że moja uwaga nie zrazi Cię do pogłębiania nauki spirytystycznej i wpłynie na lepsze korzystanie z forum. Pozdrawiam