000Lukas000 pisze:Yuki pierwszy raz gdy pojawiły się te zjawiska prawdopodobnie mogły zacząć budzić się zdolności medialne, co do cmentarza, nie sądzę by to było jakoś szczególnie powiązane, bo chyba nie chodziłaś tam w nocy w jakiś niezbyt rozsądnych zamiarach. Oczywiście później duchy mogły wykorzystać twoje spostrzeżenia odnośnie cmentarza, i dopasować się do tego.
Porzucenie tego i udanie że to nie istnieje nie rozwiąże sprawy jeśli to co piszesz jest faktem.
Powinnaś zacząć od pracy nad sobą, nad swoimi skłonnościami i rozwojem moralnym. Jest to o tyle ważne że jeśli będzie cię do tego pchało z powodu ciekawości lub zafascynowania tymi zjawiskami, nie będziesz miała wystarczającej ochrony. I może się to źle skończyć.
więc podstaw sobie za cel tym silniej rozwój osobisty, i ten moralny i ten medialny.
Nie wiem czy czytałaś już księgę mediów, jeśli nie przeczytaj, masz tam zawarte podstawy które każde medium powinno znać, szczególnie jeśli jest to dla niego coś nowego.
Warto zwrócić uwagę na jeszcze jedno, teraz może ci się wydawać że wszystko jest ok, ale nie koniecznie tak jest, pewien niski duch może próbować przejąć kontrolę nad tobą, na razie może ci się wydawać że nie jest źle, bo duch nie zachowuje się aż tak agresywnie, ale gdy zaczniesz się rozwijać, zaniepokoi go to że zaczyna tracić kontrolę. I tu może cię czekać ciężka walka.
Koleżanka Nikita mówiła o odprawieniu rytuału.
Może to działać na dwa różne sposoby, albo pomoże ci to umocnić swoją wolę i przeświadczenie że będzie dobrze, i najpewniej zadziała to właśnie tak. Więc nie widzę powodu by taki rytuał przeprowadzać, lepiej będzie jeśli popracujesz nad swoją silną wolą. To przyniesie lepsze i bardziej trwałe efekty.
Inną możliwością rytuału jest że został ci on wpisany w podświadomość przez inną osobę, i ma wtedy określone działanie energetyczne, wtedy był by na pewno przydatny, ale tak nie jest, bo nie został ci on przekazany, i tu właśnie jest główny problem z symbolami, rytuałami itp. By działały musisz być do nich zaprogramowana.
Sam posługuje się trzema symbolami, każdy z nich działa tak jak powinien, co potwierdziło nasze medium, ale gdyby ten sam znak wykonałaś ty, nic by się nie stało, totalnie nic. Szkoda by mogłabyś oczyścić mieszkanie raz dwa, ale niestety nie masz ich w siebie wpisanych.
No i to tyle, pamiętaj że rozwój moralny jest najważniejszy, módl się również lub medytuj, czytaj książki kształcące moralnie, to wszystko, wpływa na nasze pole energetyczne, zwiększając nasze wibrację i chroniąc tym samym przed niskimi duchami. Niestety wszystko pochodzące z niższych sfer rozrywki, obniża nasze wibrację, także będąc dobrym medium musisz zrezygnować z wielu "nieszkodliwych" przyjemności.

atalia pisze:Chyba za wczesnie tu mówić o "bytach", Krzysztofie.

Filaretka pisze:A co do opiekuna Nikito to mam i myślę, że oboje z narzeczonym mamy wspaniałych opiekunów duchowych. Ja ze swoim codziennie rozmawiam i czuję jego opiekę i obecność. Myślę też, iż dzięki niemu mam w sobie więcej odwagi i sił wobec tych negatywnych zjawisk. Dziękuję za Twoją wiadomość i również pozdrawiam Cię serdecznie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości