charondas pisze:nikt mnie nie potrzebuje., moj najlepszzy przyjaciel sie zapil i umarl, nie mam kolegow ani oparcia w kimkolwiek, leki nie pomagaja, a jak to nie pomaga to nie ma sensu dalejj egzystowac. wole sie meczyc w swiecie duchow, pozniej zrozumiec swojj blad i byc szczesliwy
Każdy z nas jest potrzebny, gdybyś nie był potrzebny Bóg sam skrócił by ci życie, a tak się nie stało.
Na pewno masz jeszcze wiele do zrobienia i wielu osobą możesz pomóc.
Mówisz że nie masz Kolegów, czasami faktycznie trudno się nam odnaleźć w świecie tak różnym od nas, ludzie mogą nas nie rozumieć, ale nie jest to powód do popełnienia samobójstwa. Wyjdź do ludzi, do tych którzy potrzebują pomocy, to są często ludzie o wysokim poziomie rozwoju, bo cierpienie nas uczy, zostań wolontariuszem, daj im swoje własne serce a to samo otrzymasz. I uwierz mi że Jesteś Potrzebny.
Zapanuj nad własnym umysłem, pamiętaj by go nie zaśmiecać takimi myślami, jak jestem beznadziejny, nikt mnie nie potrzebuje itp. Jesteśmy tym co myślimy, jeżeli będziesz tak myślał tak będziesz się czuł. Jeżeli jednak zmienisz styl myślenia to zyskasz więcej sił i zaczniesz działać a twoje życie się zmieni.
Módl się o siłę i wsparcie, modlitwa nas wzmacnia, bez niej słabniemy.
I wybacz sam sobie swoje błędy, nikt nie chce twojego nieszczęścia i też go nie chciej.