Niedawno trafiłem na was, co wiąże się z moją historią opisaną w innym temacie. Mianowicie mój znajomy Ezoteryk twierdzi, że mnie trochę "odblokował" jednocześnie postawił mi tarota i stwierdził, że w wieku 23 lat otworzę się sam do końca. Nie za bardzo rozumiem o co chodzi z tym otwarciem się, może mi wy powiecie? Dodatkowo jestem zafrapowany faktem iż powiedział mi, że gdy byłem mały umiałem rozmawiać z całą przyrodą - zwierzęta, rośliny i, że potrafiłem wpływać na pogodę... Dodatkowo jak wspominałem, powiedział, że moje wcielenie pamięta czasy Egiptu jeszcze przed pojawieniem się Chrystusa na ziemi.
Ale nie o tym. Robiłem nocą zdjęcia. I na zdjeciach ujrzałem ciekawe "rzeczy", które nie wyglądają na normalne, nie są również odblaskiem z obiektywu ani brudem.. Znajomy twierdzi, że to możliwe iż to jakieś portale albo przejścia do innego wymiaru. Ale nie jest pewien, jednak dodał, że aktualnie po pełni, są dziwne zachowania energii i na ziemi też coś się dzieje.

To to samo zdjęcie, jednak w drugim zmienłem kontrast, pierwsze jest "czyste" nie bawiłem się fotoszopem. Zresztą te "flary" są bardzo podobne i latają w różne strony.