Zbyszek pisze:Jak napisalem wczesniej okreslenie “Z doswiadczenia wiem”, wynika to, ze sam bylem swiadkiem, podobnych inkorporacji.
Tak, to co innego.
Zbyszek pisze:Jak napisalem wczesniej okreslenie “Z doswiadczenia wiem”, wynika to, ze sam bylem swiadkiem, podobnych inkorporacji.

Zbyszek pisze:Niestety z tym wpisem nie mogę się z zgodzić, bo wpis ten, przemawia małym doświadczeniem, praktycznym, mediumizmu. Z doświadczenia wiem, ze medium wysoko wykształcone, może być zawładnięte i kierowane. Na ten temat sam Divaldo, może coś powiedzieć. Czytałem w jednej z książek, na jego temat, ze został zawładnięty przez ducha i skierowany na plażę i do wejścia do wody. Nie utopił się tylko, dlatego, ze był śledzony przez druga osobę, która go wyciągnęła na brzeg.
Moja odpowiedz, odpowiada po części na pytanie, danvue medium samotne, nigdy nie powinno wchodzić w trans, jeżeli do tego dochodzi powinno skończyć z mediumizmem do czasu znalezienia kogoś do pomocy.

Krzysztoff pisze:Iza, jeżeli faktycznie komunikowanie się z duchami (samo w sobie) powoduje duże zagrożenie opętaniem to w takim wypadku należało by faktycznie - tak jak mówi kościół zaprzestać wszelakich kontaktów . Po co "otwierać bramę" złemu ?
Jeżeli faktycznie wezwaniem ducha umożliwiamy mu opętanie czyli przejęcie naszej woli - to taka komunikacja powinna być bezwzględnie zakazana.

glosnikuk pisze:Mam tak problem czy tez pytanie
od kilku lat mam wrazenie ze jakas postac mnie obserwuje widze jego cien za szyba drzwi mojej sypialni to sie dzieje sporadycznie najciekawsze jest to ze jak posiadalem psa pewnej nocy on lezac na moim lozku zaczol sie lasic do kogos ja nikogo nie widzialem, ostatnio siedziac przed komputerem czuje jak by ktos przechodzil tuz zamna czuje wtedy lekki podmuch ( musze zaznaczyc ze wtedy sam jestem w domu nikogo nie ma a dzrzwi wejsciowe zawsze sa zamkniete ) to sie dzieje gdy sam jestem w domu. Nie mam pojecia czy to moja wyobraznia czy to cos innego jak myslicie prosil bym was o szczera odpowiedz

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości