Dziwne sny

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Dziwne sny

Postautor: Nezumi » 26 gru 2013, 01:04

Witam, od jakiegoś roku męczą mnie bardzo dziwne sny. Mianowicie pojawia się w nich szatan. Sen na początku może być zupełnie normalny, nic takiego w nim się nie dzieje, dopóki we śnie nie grozi mi jakieś niebezpieczeństwo, np. jakiś człowiek, który chce mnie zabić. Wtedy zazwyczaj pojawia się szatan i morduje tego człowieka. Jego postać zawsze wygląda tak samo. To jest jakby ciemna mgła, ale dokładnie widać w niej postać szatana, z kopytami i rogami. Oraz czerwonymi oczami. Może nie przejmowałabym się tym tak bardzo, gdyby nie fakt, że zawsze wtedy wiem, że to sen, ale za nic nie potrafię się obudzić. I na to stwierdzenie, gdyż z jakiegoś powodu odczuwam potrzebę powiedzenia tego na głos, że to sen, szatan śmieje się i znika. I gdy w końcu udaje mi się obudzić, to na zegarku zawsze jest godzina ok. 3 w nocy. Bardzo mnie to męczy, nie wiem, co mam zrobić w takiej sytuacji.
I stood above, another war, another jewel upon the crown
I was the fear of man
But I was blind, I couldn't see the world there, right in front of me
But now I can
Cause I've lost it all.
Awatar użytkownika
Nezumi

Re: Dziwne sny

Postautor: kalatala » 26 gru 2013, 12:16

Dużo oglądasz filmów dla dorosłych?
Awatar użytkownika
kalatala
spirytystka
spirytystka

Re: Dziwne sny

Postautor: Nikita » 26 gru 2013, 12:45

Szatan moze tez cos symbolizowac, np jakas ceche twojego charakteru, ktora zwycieza a nad ktora moznaby popracowac....Mi sie ostatnio przysnil sen, w ktorym pojawily sie 3 demony w moim domu...ja wyruszylam na poszukiwanie kogos kto mi pomoze i po wielu przeszkodach znalazlam madrego i dobrego czlowieka, ktory mi pomogl unieszkodliwic te demony....a co najdziwniejsze jeden tych demonow zlewal sie ze mna...i mowil....teraz bede cierpiec ale to nic bo dzieki temu wejde na wyzszy poziom....to mi sie przysnilo z 24 na 25 grudnia.....zapisalam sobie ten sen bo byl taki bardzo symboliczny....moze meczy Cie jakis wyrzut sumienia? Albo cos sie do Ciebie przykleilo...taz mozliwe....modlitwa i zapal swieczke bo ciemne duchy nie lubia swiec...
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Wróć do Pytania i odpowiedzi